7 entry daha
  • ota boka akp seçmenini konsolide ediyorsunuz diyen yazar da geldiğine göre tamamlanmış başlıktır.

    bu beynini sildiğiminin akplileri imamoğluna oy veriyordu ya sanki... türkiye tarihinde görülmüş en cahil, en riyakar, en yobaz, fikirsiz, ne denilirse he diyen kitleden bahsediyoruz. "tayyip erdoğan'ı anamın üstünde yakalasam orospuluk anamdadır" diyebilen bir kitle, ne olursa olsun götünün kılıyız diyen, ülkeye verilen zararı umursamadan, gün geçtikçe fakirleşen ama bunun hesabını tepesindekilerden sormayan, görevinin yöneticilerine biat etmek olduğunu sanıp hesap sorabilmeye hakkı olduğunun dahi farkında olmayan kitle bu... imamoğlu seçimi kazanınca görevi belediye başkanına hizmet etmek olmamasına rağmen "eşim memur biz ona hizmet edemeyiz" diyen insanlar var lan. akp seçmeni bunlar. kafaya bak ki, görevinin topluma değil başındakilere hizmet etmek olduğunu sanıyor!!

    silerler istedikleri kadar konsolide mi oluyorlar, oyun konsolu mu oluyorlar, ne olurlarsa olsunlar. oyları onların olsun. daha nasıl oy kullanacaklarını bilmediklerinden seçim kaybeden bu cehaletle yıkanmış bireylerle aynı görüşe oy vermeyi ben zaten istemem. ekrem imamoğlu da bu palu ailesinden bozma sürünün oy verebileceği biri değil zaten. gerçi belli olmaz, soyadında imam var diye bile basabilirler. ne de olsa akp seçmeni, şaşırmam açıkcası kendi adayları sanıp bile oy verebilirler. ama velhasılı kelam, bu insanlar türkiye tarihinin en büyük ihanetlerine imza atmış kitledir. 15 temmuz tiyatrosundan kozmik odaya, kamu mallarının teker teker satılışından vergi dayanaklı bir devlet yapısına kadar... hepsi bu insanların suçudur.

    ay canım, konsolide mi olacaklarmış? başlarım konsolidasyonuna.. yıllarca kendi çaldıkları oylara ölü taklidi yapıp, daha neden iptal edildiğini bilmedikleri seçim için #çünküçaldılar diye ağlayan insanlar... kendi yöneticilerinin tabiriyle güdülecek koyundur bunlar, ne de olsa bunları yönetmek koyun gütmek benzetmesiyle ifade edilmedi mi yıllar evvel reyyisleri tarafından?

    koyunlar konsolide olacakmış diye tepki vermeyeceğiz he mi? sonra da bunlara ne yapsam sesleri çıkmıyor zihniyetiyle "diktatörlükle yönetiliyoruz :((" diye çok ağlarsınız.
158 entry daha
hesabın var mı? giriş yap