89 entry daha
  • yönetmenliğini todd field'in üstlendiği 2006 yapımı amerikan filmidir.

    öncelikle ne kadar güzel bir kadınla evlenmiş olursan ol duygusal olarak ilişki yürümüyorsa evlilikler zarar görüyor. filmde brad'in (patrick wilson) sarah'a (kate winslet) karşı olan hisleri duygusal açlığından ötürü oluşmuştur. zaten anlatıcının belirttiği gibi brad'in karısı, sarah'tan her yönüyle daha güzeldir. sarah'ın eşi de keza internet sitelerinde gördüğü kızlara duygusallık besleyen orta yaşlı bir adamdır ve sarah'ın da ona duygusal olarak bağlanması imkansızdır. brad ve sarah'ın çocukları vardır ama evliliklerinde işler yolunda gitmediği için yanlış da olsa yeni arayışlara yönelmişlerdir. (sarah'ın yaşlı kadınlarla sohbetindeki belirttiği üzere)

    filmde bir de sapık ronnie mevcuttur. yaşlı annesi ile yaşayan ronnie'nin de hapisten sonraki yeni hayatında nasıl bir insan olacağı ve yukarıda bahsedilen karakterleri nasıl etkileyeceği de senaryonun bir parçasını oluşturmaktadır.

    filmin sonu daha farklı bitebilirdi fakat son replik de söylendiği gibi " you could not change the past but the future could be different story" hikayeyi özetler gibiydi.
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap