124 entry daha
  • bu devlet televizyonunda yayınlasın ayaklarını geçiniz, futbol büyük bir endüstri’dir, yok öyle hiç karşılıksız milyonlarca eurolar harcanan organizasyonu izlemek, olsa bile şu an ki kalitenin onda birini bile bulamazsınız, ( sebebi net; devlet televizyonu şu an ki gibi bir yayın gelirini mümkün değil tff’ye ödeyemez.) ayrıca devlet televizyonunda bile olsa bir şekilde mahsuplaşma gerekiyor, nasıl olacak? elektrik, su faturaları ile mi mahsuplaşacaz?

    konuya dönelim, yayıncı kuruluş çekilmek istiyormuş;
    tabi bu noktaya gelmesin de ki en büyük sebepler kanaatimce;
    - pasolig diye bir uygulama çıkartıldı ve ülkede futbol izleyicileri azaltıldı, önceden bazı kesim insanlar ayda yılda birde olsa maça gider sosyalleşirdi, şimdi bu pasolig çıktı ülkede futbola olan ilgi azaldı, kısıtlandı, düşünsenize 30 milyon taraftarı olan galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş gibi takımların istesede maça gidebilecek taraftar sayısı her biri için sadece 1 milyon kişi ile sınırlanmış durumda. ülkemizde mükemmel stadlar yapıldı fakat her maç boş tribünlere oynanıyor bu da tv de bile olsa seyir zevkini düşürüyor.
    - bilet fiyatları ve yayıncı kuruluş abonelik fiyatlarının fazlalığı; evet bilet kombine ve yayıncı kuruluş üyeliği ekstrem pahalı ve bu sebebple izleyici sayısı çok düşük
    - maçlarda ki kamera açıları çok kötü, ingiltere’de çoğu kişi maçı stadyumdan değil de tv den izlemeyi daha keyifli buluyor.

    -edit ekleme: uyaran yazar arkadaşa teşekkürler, ayrıca bu zamana kadar katarlıların futbola yaptıkları yatırımların tamamen 2020 dünya kupasına yönelik olduğu ve artık global futboldan yavaş yavaş çekildikleri gerçeği( örneğin psg’ye de yatırımlarını azaltıyorlar)

    son olarak biz yabancı sınırı ile uğraşmaya devam edelim yakında her ilin takımının maçlarını yerel kanallarda izleriz, üstelik saha kenarında ve formalarda, takım isimlerinde, ilin ciğercisinin, özel hastanesinin, mobilyacısının reklamları ve isimleri ile izlemeye başlarız.
409 entry daha
hesabın var mı? giriş yap