2645 entry daha
  • angryson'in da dahil oldugu 5 kisilik bir tatil grubu dikili'den yola cikip candarli'da biraz vakit gecirdikten sonra aksami beles bir raki-cipura masasi ile senlendirmek icin aliaga'daki petrol ofisinin lokaline ya da restoranina dogru yollara dusmustur.yolda girla giden muhabbet, icilen sayisiz samsun216 ve 2'ser sise tekel birasi ile rafinerinin onune gelinir. kapida yapilacak olan kimlik kontrolune karsi tum hazirliklar yapilmistir. siseler daha once bir yerde imha edilmis, arabanin kullugu temizlenmis, saclar taranmis, suratlara soguk sular carpilmis ve hafif birer tebessum ifadesi takinilmistir.
    arac ikinci viteste agir agir kapiya dogru yol alirken aniden bir frenle durur, sofor'un suratina anlamsiz ifadelerle bakan 4 kisi vardir ve yasanan ani sadece bu ifadeler anlatabilecek, yaran bir hatira olarak beyinlere kazinacaktir. daha kendimize gelmeden arkada oturan rifki'nin elindeki sigara gozleri oyarcasina dikkatleri ceker. bir rafineriye girmek icin her turlu hazirlik yapilmistir ve sadece her seyi mahvedecek ayrinti dibine kadar icilmis ve icilmeye devam eden bir kotiktir.
    lakin, saskinlik ve sinirle karman corman olmus beyinlerimiz icin karmasa sona ermeyecektir, son noktayi rifki koyacaktir. cakir keyifligin vermis oldugu ozguven ile cami acar, son nefesini cekip ortaligi yanik filtre kokusuna bogduktan sonra yandaki tankerin yanina firlativerir.
    bagris cagris, harala gurele icinde arabadan kacmaya calisan 4 delikanli ve eblek eblek bakan arabadaki yapilmis en aptalca dalginlik sahibi, disaridan bakanlar icin bir tarantino filmi havasi estirmektedir.
    angryson'ın ayakkabilarina bulasan siviyi fark ve merak etmesi ile artik piskinligin son mertebesine ulasilacaktir. bulasik sivi sadece sudur ve yandaki tanker de bir su tankeridir. izmarit tankerin vanasindan sizan suyun icine dusmus, sonmus ve rifki'nin "oolum ben zaten patlamadiginda anlamistim su oldugunu he he" cumlesi kulaklarda cinlamaktadir. bes dakika icinde beynimizde akip giden hayat, artik gulmek icin vesile olacak yapilmis iki adet en aptalca dalginligin en $ag$ali sahnesidir.
12041 entry daha
hesabın var mı? giriş yap