52 entry daha
  • halen sezen aksunun dediklerini anlamiyor ve bunu takiyor olacak ki koray kliplerdeki hatunsal potansiyeline "ben de yaki$ikliyim" ciki$i yaparak bir dur diyemedi.

    simdi gecmise donuk bir inceleme yapalim,

    bu gencler "a hey hey hey" diyerek veya "son defa" diyerek erkek erkege kamplara giderlerdi, herseyin biladerlik ve delikanlilik uzerine kurulu oldugu bir donemde manowar brotherhood'lugu yasayip muzik yapiyorlardi.

    ardindan karanlik kargo donemi ile selin toktay'i salincaklara du$uren, gogsune dogru topuklu ayakkabi ile bastirma feti$i yaratan koray bu gunlerini ileride cok ozleyecekti,

    ve koray solo album cali$masi ile kargo'daki genc kiz potansiyelini kendine cekmeyi planlarken "nefesini tut" klibinde bayirlarda dolasti, "eskisi gibi olmaz" klibi ile ise evde ve sokaklarda dolasarak yalnizligini percinledi. koray sanirim artik anlamisti,

    yalnizlik kompleksine giren koray, tekrar kargo ile bulusur bulusmaz ates ve su klibinde kizil manken oynatti, akabinde yildizlarin altinda ile kendine bir sevgili edindi. eski ozguvenine kavusan koray "sen aglama"da tekrar bir bayanla icli disli goruntuler sergiledi.

    simdi soruyorum, serkan kardesim seni uyutuyorlar, potansiyelini kullaniyorlar, seni ne zaman bir bayan arkadasla ekranlarda gorecegiz? seni korayin onunde boylu poslu dikilirken goruyoruz, ayni koray 3 dakikada sevgilisi ile elinde ciceklerle bulusurken resmediliyor. klip yonetmeninin de koray'a siyah dar gomlek saglarken sana basketbolcu temasi uydurmasi beni suphelendirmiyor degil.
27 entry daha
hesabın var mı? giriş yap