38 entry daha
  • arkadaşlar olayın iç yüzünü bilmiyorsunuz ve şu an çok iyi olmuş diye konuşuyorsunuz ama düşük not aldığı için hocayı şikayet eden bu çocukla aynı dönemde aynı okulda öğrenciydim.

    nurdoğan rigel hocamızın sonuna kadar arkasında ve destekçisiyim. hiç bir zaman kimsenin hakkını yemedi yemez. dersine girip ne anlatırsa dinlemek zorundasınız. matematik dersi vermiyor bu kadın o yüzden bir cevap anahtarı yok. yazdıklarınızın anlatıklarıyla bağdaşması lazım.
    4 sene nurdoğan hocamın bir tane bile dersinden kalmadan geçtim ben. evet yüksek not almak çok kolay değil ama zor da değildi.
    iletişim fakültesinde ben ne öğrendiysem bu kadın sayesinde öğrendim ve asla adını unutmayacağım.

    bu çocuk 2. sınıf öğrencisiyken şebnem çağlar adlı hocamızın yardımı sayesinde kitap çıkarıyor ve bu kitap 3. sınıf öğrencilerine zorunlu tutuluyor. nurdoğan hocam bunu kabullenmedi ve isyan bayrağını çekti.
    ayrıca bu arkadaş 2. sınıf öğrencisiyken asistan gibi şebnem hocanın derslerinde yanına gelip sınav kağıtlarını okuduğunu bizzat gözlerimle gördüm.
    hiç bir asistanın derse girme yetkisi yokken 2. sınıf öğrencisi nasıl derse girebilir?
    ayrıca okulun haber ajansında çalışıp daha sonra işten çıkan öğrencilerin bir dönem ücretlerini aldıklarına dair duyumlar bile vardı. hatta bunu öğrencilerin kendi hesaplarından tespit etmişlerdi.
    bizlerde zamanında dilekçe verip hocamızın yanında olmuştuk.
    okul yönetimi takibi ki hocamın arkasında durmadı ve kadını okuldan sürdüler.
    üstelik asla özel okulda hocalık yapmayacağını söylemişti ve kadın mecbur kaldı.

    lütfen bu olay basit bir düşük verme notu değildir. ayrıca nurdoğan rigel asla ve asla bilerek böyle bir şey yapacak kadın değildir. hakkını teslim eden bir kadındır. savash o dönem geçemediği dersi alttan almasına rağmen derslere bir kere bile gelmedi. sadece sınavlara giriyordu ve ayrıca bu derslerde devam zorunluluğu var bu okulun yönetmeliğinde yazar.

    nurdoğan rigel yalnız değildir!
52 entry daha
hesabın var mı? giriş yap