10487 entry daha
  • en büyük sorunu yalan söylemek ve verdiği sözleri tutmamak olan başkan. taraftarın güveni ayna gibidir bir kere kırıldı mı toplamak çok zor olur.

    ali koç'un en büyük vaadi ve seçim propagandasi neydi?
    -artik transferler son güne kalmayacak ve takım kampa hazir girecek.
    -yaşı geçmiş futbolcular değil genç futbolculara yatırım yapılacak.
    - geçen şu kadar yılda şu kadar hoca degistirmisiz. artık bu olmayacak. bir hoca ile bir sistem kuracağız ve uzun yıllar çalışacağız.
    -ersun hoca ben başkan olduğum sürece hoca olamaz. belki benden sonraki dönemlerde olur.
    -kimi transfer edeceğimiz ve tüm planımız şimdiden hazır. 100 tane oyuncu var havuzumuzda.
    -size şampiyonluk sözü veremem ama gururla sokakta gezebileceginiz bir fenerbahçe sözü verebilirim.

    şimdi durum ne?
    -liglerin başlamasına 3 gün var hala forvet orta saha ve defansa adamın yok.
    -para ederek sattigin tek oyuncu elif o da aziz yıldırım döneminden. yerine alacağın ferdiyi hazırlık maçlarında bile oynatmadi hocan. alper potuk falan denedi onun yerine. taraftar arıza çıkarınca mecburen oynattı.
    -genç oyuncular dedin, yaşlı oyuncular üzerinden geçmiş yönetime salladin ancak aldığın adamlar 38 yaşında emre ve peşinden kostugun 34 yaşında kolarov.
    -gecen sene 3 hocayla ligi bitirdin.
    -ersun yanal asla olmaz dedin lafini yedin.
    -ortada hazır bir transfer yoktu hepsi son dakika oldu. gs ve bjk nin artiklarini topladik.
    -tarihimizin en kotu dönemini yasayip son haftalara kadar düşme hattında gezdik.

    hadi bunlar seçim vaadleriyle ilgili tutmayanlar. geçen sene yaşanan faciadan sonra ders alınmıştır diye umdu taraftar. sen ligin bitmesine haftalar kala ne dedin?

    -bu sene istemediğimiz bir durum yaşandı, artık bu seneyi en iyi şekilde bitirip gelecek senenin planını yapıyoruz. lig biter bitmez transferlerimizi yapıp kampa hazir girecegiz. bu seneki gibi bir durum asla yaşanmayacak.
    -winwin kampanyasında "transferlerimiz hazır, burada söyleyip hocamızın yüreğine indirmeyelim" dedin.

    çok değil daha 3 ay önce söylediğin şeyler yine tutmuyor. hani bu takım hazır olacaktı? hani kampa yetisecekti? hani transferler son güne kalmayacaktı?

    başkan kusura bakma da senin en büyük sorunun yalan söylemek ve verdiğin sozleri tutmamak. taraftara geçen seneki durumdan çok bu kandirilma hissi koyuyor. yoksa bu takım ilk defa ligi 6. bitirmedi. şimdi sen kamera karşısına geçip demeç verdiğinde " hee hee tabi hee" diye dinliyor taraftar ki bir başkan için en kotu şey bu.
    taraftar senden geçen seneki affettirme amaçlı daha fazla efor beklerken gidilen yol geçen senenin aynisi. defanssiz lige başlıyoruz ve forvetimiz hem kapalı kutu hem de sakatlansa veya ceza alsa yedeği yok.

    -takımın bir stratejisi yok. ne sahada ne yönetimde strateji yok. biz neyi amaçlıyoruz? neye göre transfer yapıyoruz? yildiz oyuncular mi alıyoruz genç oyuncular mi? oyuncu alınırken neye göre aliniyor?
    -bu takımın patronu kim? comolli mi ersun yanal mı sen mi? biz bu oyunu geçen sene gördük ilk başarısız sonuçta herkes topu birbirine atıyor. hoca ben yapmadım diyor menejer bütçe buydu diyor takım ortada kalıyor. yine aynısı mı olacak?
    -ersun hocanin arkasında duruluyor mu yoksa taraftar istedi diye emaneten mi orada? gs ye bakıyorsun başkan hoca albayrak kolkola. bu ortak mutabakatla hareket etme hissi bizde yok. comollinin arkasında durduğun açıklamalar kadar güven asilamadigin ersun hoca ilk hatasinda sepetlenecek gibi hisle nasıl başarıya ulaşacak?

    kısacası her tarafimiz soru işaretleriyle allah'a emanet bir şekilde sezona giriyoruz. hazır değiliz şansa guveniyoruz. ilk 6 hafta çok kritik. takım gs maçına kadar sicmaz ve gs maçından da puanla dönerse lig devam eder. yoksa takım ilk 5 macin 3unde puan kaybeder 6. maçta gs ye yenilirse ortalık yine yangın yeri, kaybedilmiş bir koca sezon daha.
21943 entry daha
hesabın var mı? giriş yap