2 entry daha
  • kesinlikle olan ve artık iyiden iyiye kendini hissettiren terördür. avmye girersin bundan, benzinciye girersin bundan kardeşim ben çömelerek işimi halletmek istiyorum belki, sana ne yahu. yapıyorsan yine yap ama bizi de düşün bizde insan yavrusuyuz, bizim de alışkanlıklarımız, iğrenç bulduklarımız, rahat hissettiklerimiz var. adam tuvaletin alayını alafranga yapmış, büyük tuvalete sıkışmışsın zar zor kendini atmışsın içeriye, hop alafranga, otursan bir dert, silsen bir dert, tuvalet kağıdı sermeye çalışsan ayrı dert.

    geçenlerde başka şehirde yaşayan tanıdık birisi ortalamanın baya üzerinde bir meblağa ev satın almış, buyrun gelin bekleriz dedi, alaturka tuvalet var mı dedim, yok dedi. yahu bilmem kaç yüz bin milyon liraya ev satın alıyorsun veya bu değerde ev yaptırmışlar, kardeşim bir tane de benim gibi köylü, amele tayfasını düşünüp alaturka tuvalet koyunsana oraya. anında aklıma o sivaslı sanayi ustasının malum sözü geldi *.
    harbiden soruyorum, benim gibi alaturka tuvalete alışmış kişiler nereye s.çacak ?

    yüce devletimizden bu duruma el atmasını istiyorum. büyük alışveriş merkezlerine veya ortak kullanılan yerlere en azından bir tane alaturka tuvalet koyma şartı konsun. konsun ki o alafranga tuvaleti görünce hayal kırıklığı yaşamayalım ve o hayal kırıklığıyla foseptiğimiz geri içine kaçmasın.
243 entry daha
hesabın var mı? giriş yap