6 entry daha
  • elimin ısınmasıyla da tek erkekler entrysi geliyor.

    son bilmemkaç slami hep büyük 3lü kazandığı için önemli olan bu 3lüden hangi 2sinin aynı yarıya düşeceği oluyor. o yüzden fed hayranları bizleri karabasanlar bu sefer biraz daha erken bekliyor.

    novak djokovic ile roger federer aynı yarıda a feddaş derttaşlarım :(

    nole çeyreği:
    amaaa bu sefer benim noleden umudum var. sam querrey olsun, bu yıl 2dır alnından öpülesi iş yapan danii medvedev olsun hep nole çeyreğinde. hatta gücünün yeteceğini pek sanmasam da stanislas wawrinka ve fabio fognini de buralarda. yani nole çeyreği biraz party hard! nole yetmezmişcesine bu çeyrek bir de bi de tipsarevic'i, djere'si, kecmanovic'i, lajovic'i filan maşallah sırp koşuğu olmuş.

    fed çeyreği:
    tabi ki bir takım belalıları onun da mevcut. andreas seppi, daha tehlikelisi inşallah ileri turları görmeyesi borna coric, eskisi kadar tehlikeli olmaz sanki dedirten milos raonic buralarda. olası çeyrek rakibi var bir de ki korksak olur: kei nishikori. ama zaten buralar bir değerlendirme olsa da hedef 21 iken çeyrekmiş, hangi yarıymış çok fark etmiyor. biraz daha erken ve az ya da geç ve fazla kahrolup kalıveriyoruz. canımız sağ olsun. babam yaşında ne kondisyonlar, ne oyunlar, ne stresler. güzel tenis her zaman takdiri hak eder. rakamları yorumcular düşünsün. nasıl serena 23 ile goat ise federer de geçilse dahi 20 ile goat olarak bir süre daha anılır her türlü.

    federer köşemiz sona erdiğine göre sırada thiem çeyreği var (ama kısa keseceğim):
    yetenekli gençlerin yağmış buralara hep. drama da var lazımsa. stefanos tsitsipas, denis shapavalov, nick kyrgios - keşke nole çeyreğinde olaydıııııın-, felix auger-aliassime, filan hep buralarda. bir de sinsi gibi ilerleyen italyanlarımız var. matteo berrettini ve marco cecchinato. gerçi marco düşüşlerde ama zamanında o da sinsi gibi ilk 30lara dalmıştı. özetle buralardan genç bir arkadaş görmek arzumuzdur.

    nadal çeyreği:
    rus karen khachanov dışında arıza gören olduysa bildirsin lütfen. (belki verdasco) ki o da arıza değil rafa 6-0 önde. bal tutan parmağını yalar tadında bir çeyrek rafa için. ama rafa'nın servis ritüelini düşününce yalamasın vazgeçtim. formsuz bir zverev var olası çeyrekte ki muhtemelen olamayacak bile oralarda. kanımca bir sakatlık olmazsa nadal'ı yarıda görürüz gibi duruyor. dinimiz amin.

    us open'ın - neden amerika açık tenis turnuvası demiyorsak- bu seneki flaş flaş şok şok ilk tur tek erkekler maçlarından kupleler:

    tabi ki ve tabi ki 1 numarada şu var:

    stefanos tsitsipas (8) - andrey rublev - potapova gauff maçının erkeklerdeki muadili resmen. kesin rafa ne yapar, federer ne eder efendime söyleyeyim nole ne içer diye düşünmeyin bu maçı izleyin. drama, kırılan raketler, abanılan forehandlar, umuyorum ki 5 setler filan hepsi burada olabilir. ben çok heyecanlandım şahsen. oyhş.

    denis shapavalov - felix auger-aliassime(18) - abbaauv denilesi bir kanada yıldız gençler derbisi. bir kanada junior kupası finali filan. bu da 1 üstteki gibi kanada'nın en iyisi benimci iki gencin çok güzel mücadelesi olur. çok çok setli olabilir. denis tarafından drama gelebilir. felix bence yürür (budur isteğim). 1 izleyene 1 de biz izletiriz diyeniniz olursa rahatlıkla herkesi boş verip bunu izleyebilirsiniz.

    gael monfils (13) - albert ramos-vinolas
    marton fucsovics - nikoloz basilashvili (17)
    andreas seppi - grigor dimitrov

    neden izledik ki demeyeceğinizi düşündüğüm güzel underdog ilk tur eşleşmeleridir.

    ellerim yandı ama ekşitenisten saygılarımla.
127 entry daha
hesabın var mı? giriş yap