2 entry daha
  • galatasaray'ın 2 ay sonraki şl maçının başlığına girmek suretiyle, hamam böceği iq'suna mukabil bir zeka seviyesiyle aklınca galatasaray'ın hakemlerce kollandığı imasını yapan primatların şimdiden iple çektiği maç.

    gerçi herifin profiline tıkladığında gece 2'yi 10 geçe bile galatasaray entry'si girmekle uğraşmış. la oğlum buralarda geçmez acın, git yardım al; ayıp değil, bi psikiyatra görün, terapi al. korkularınla, acılarınla, geçmişinle yüzleş.

    senelerdir kuşların bizzat yöneticileri ve yönetici adayları (m.ali aydınlar) tarafından yönetilen türk futbolunda sikko galatasaray algınızı kimse yemez.

    şu sözlükte sürekli futbol entry'si girenlerin yarısı 2002 ve sonrası doğumlu, yarısı da geri zekalı. o yüzden bulaşmıyorum, açıp evimde güzel güzel izliyorum ama 2 ay sonraki gs maçı için şimdiden kaşıntısı tutup, buralarda vazelin dilenenleri görünce insan gerçekten dayanamıyor. siktirin gidin vedat muriç 100 milyon euro mu 200 milyon euro mu eder onu tartışın siz.

    umarım galatasaray'ın puan çıkartabileceği bir maç olur. sizin beyniniz basmasa da, galatasaray'ın olduğu yerde daima umut vardır. kaldı ki futbol, kadroların kağıda yazılarak kazanıldığı değil, sahada kazanılan bir oyun. başlamamış hiçbir maçın sonucu belli değildir.
1213 entry daha
hesabın var mı? giriş yap