163 entry daha
  • şimdide federasyonun ali palabıyık tercihine ağlıyorlar. hemde vıcık vıcık ettiler ortalığı.
    bak arkadaşım ali palabıyık ligin en eyyamcı ve kötü hakemlerinden biridir. öyle fenerbahçeli falan da değildir. bu kadar kötü bir hakemi fenerbahçeliler olarak bizde istemiyoruz maçlarımıza. şahsen ben hiç istemiyorum.
    çok spesifik iki maçı var bu herifin. fener-bjk 2-1 lik ve fener-gs 1-1lik.
    ortalık yangın yerine öyle bir çevrildiki biz bu herifin fenerbahçeli olmadığını, sadece futbol fakiri kötü hakem olduğunu anlatamadık.
    2-1 lik bjk maçında ikinci yarı negredonun golünü vermeyerek (yan hakemi de suçlayabilirsiniz) ve hasan alinin kırmızı artı penaltısını vermeyerek beraberliği hatta bjk galibiyetini engellemiş gibi görünebilir ama ya bizim aleyhimize olanlar. o yoğun propaganda arasında pepe nin 20 nci dakikadaki jansen dirseği es geçildi, pepe kart almadı. hareketin derecesine göre net kırmızıydı ama derdimizi anlatamadık, birde q7 nin 20-25 arası 2 kırmızisı es geçildi, anca 43 de ikinci sarıdan atıldı. o maçın yıldizı pepe nin ve q7 nin 25 ten sonra olmadığını düşünün saraçoğlunda. 20 inci dk itibariyle 1-0 öndeydik. maç nerelere gidebilirdi. ama maçı iki taraf içinde cehenneme çevirdi bu salak.
    ya gecen yıl ki fb-gs maçı. ikinci yarı feghuili ye yapılan faulle beraberliği yakalamış olabiliriz, ama elinizi vicdanınıza koyun. diagne-hasan ali pozisyonunda temas 0. hangi açıdan bakarsan bak temas 0. hasan ali kırmizı olmasaydı maç o hale mi gelecekti o dk dan sonra.
    boşuna ağlamaya sızlanmaya gerek yok. bu adam aslında fenerbahçeye zarar vermekte yaptıklarıyla. her maçında kırmızılarla, verilen verilmeyenlerle dengesiz maçlara sebep oluyor.
    lafı gelmişken şu bizimde hakkımız yendi diyerek saydığıniz maçların arasından iki fb maçını da çıkartın. çünkü ilk maçta taç yanlış verildi ve skor 2-2ye geldi doğrudur ama ya sizin ikinci golünuz. ozan kabak ın karnından çıkıpta aut yerine sizin kornerden attığınız gol. o maç iki fahiş hata karşılıklıydı. en fazla, 1-1 bitecekti, niye 2-2 oldu deyip iddaa da alt oynayanlar isyan edebilir.
    uzatmaya gerek yok. bizim takıma herşey mübah, rakiplerin herşeyi haram mantığına girmişsiniz. ts maçında deniz ateş bitnelin 4 kırmızısından sonra oley oley çekebilecek kadar küçüldüğünüzü unutmayın.
    ha ittifak meselesine gelince fenerbahçe nefreti uzerinden yumuşacık anadolu maçları yaşadinız yıllarca. fenerbahçeyi ötekileştirip öcüleştirdiniz herkesin gözünde. fenerli medya derler ama tüm medya neredeyse elinizdeydi. bjk ve ts bile çoğu kez maç sattı sizlere. ama artık bitti. ahde vefa göstermeyip sizi bu başarılara ulaştıranlara da saygısızca davranmaya başladınız ve masadan dostlarınız teker teker kalkmaya başladı. kadim dostunuz kayseri 20 yıllık şer sofranızdan kalkan son metresiniz oldu.
    ittifak diye bakacak olursak mhk başkanı zekeriya alp göreve başlamadan 3 gün önce fatih terim-erman toroğlu-zekeriya alp sofrası neden kuruldu bi düşünün. ersun-erman-zekeriya otursalardı ne düşünülürdü bi hesap edin.
    bugün bir gs li yorumcudan şunu duydum. gecen yıl bize çok kolay kart gösterildi. başakşehir her maç eksik rakiplere oynadı, fenere kart çıkmadı diye. halbuki başakşehirin maclarında rakiplerine gösterilen kart 34 de sıfır, çok kolay kart yiyoruz dediğiniz sezon 90 dk lar içinde 2, maç bittikten sonra 1 olmak üzere sadece 3 kart yemişsiniz, kollanıyor dediğiniz fenerin kırmızı kartı ise 9.
    hedef 1 milyon penaltı dediğiniz 2015 yılında fenerbahcenin toplam penaltısindan fazla penaltı kullandı sadece diagne, sadece ikinci yarı.
    size karşi kımse ıttıfak kurmadi. ben halen daha bjk dan nefret ederım. gs sampıyon olacagına ayşe olsun demeyız. herkese karşı dık durup kazanmaya çıkarız. belkı yenerız belkı yenılırız ama bız sereflıyız en azindan. gülme galatasaraylı evet bız sereflıyız. sen degılsın malesef. sadece sız safları sıklaştırmak adına kendınızı soyutlanmaya çalışiyorsunuz. hayalı duşmanlar ve dış güçler gıbi palavralarla.
    ağlamak adetınız olmuş.
    ağlayin.
    daha çok ağlayin.
44 entry daha
hesabın var mı? giriş yap