8 entry daha
  • http://www.habervakti.com/ sitesinin (içindeki vakit kelimesine dikkatinizi çekerim) hakkinda şöyle bir haber yaptigi kişi..

    işte arslan'ın profili!

    saldırgan arslan'ın ortağı ve arkadaşları, arslan'ın ülkücü olduğunu ve böyle bir şey yapacağına ihtimal vermediklerini söylediler.

    saldırgan alparslan arslan'ın ortağı burhan gür, arslan'ın ülkücü olduğunu; içine kapalı, sabit fikirli denebilecek bir kişilikte olduğunu söyledi. kendisinden böyle bir saldırıya karışmasını beklemediğini söyleyen ortağı, haberle şok geçirdiğini söyledi. ortağı, arslan'ın danıştay'da davası olduğunu ama içeriğinden kendisinin haberi olmadığını bildirdi.

    danıştay 2. dairesi'ne silahlı saldırıyı düzenlediği öne sürülen alparslan arslan isimli avukatın ev arkadaşı avukat fikri cora, arslan'ın ülkücü olduğunu söyledi. en son dört gün önce kendisi ile görüştüğünü belirten cora, arslan'ın herhangi bir islami örgütle bağlantısının olmadığını kaydetti.

    alparslan arslan'ın üsküdar ahçıbaşı mahallesi'nde üç yıl beraber kaldığı ev arkadaşı avukat fikri cora, arslan'ın kendisi gibi ülkücü olduğunu öne sürdü.

    arslan'ı en son 4 gün önce gördüğünü ifade eden cora, "islami örgütlerle herhangi bir bağlantısı yoktu. ikimizde de ülkücüyüz, 10 yıldır arkadaşız. 4 gün önce görüştük. böyle bir eylem yapacağını bana söylemedi" dedi.

    öte yandan alparslan aslan'ın ev sahibi resul doğru, aslan'ın uzun süre kira ödemediğini ve kendisine bir sürü borç takarak kaçtığını öne sürdü. komşuları da, arslan ile çeşitli ortamlarda içki içtiklerini söyleyerek, islami bir yanının olmadığını ve bu eylemi yapmasına bir anlam veremediklerini kaydetti.

    saldırganın bingöl nüfusuna kayıtlı olduğu, istanbul barosu'na bağlı olarak avukatlık yaptığı öğrenildi. alparsan aslan'ın ayrıca sedat peker'in avukatı hakkı kurtulmuş'un da yanında çalıştığı ortaya çıktı.

    (bkz: allah bin turlu belanizi versin)
150 entry daha
hesabın var mı? giriş yap