122 entry daha
  • kendisiyle ilgili bir anımı paylaşmak isterim.
    geçen ay küçük bir almanya turu yaptım. dönüş yolu valizler, çantalar dolu havalimanındayım. her şeyi bagaja gönderdim, bir sırt çantam var yanımda. içine kırılabilecek şeyleri koymuştum o yüzden uçakta yanıma alacağım. neyse o çantada 5 tane tuzluk-biberlik takımı var.heidelberg gezisinde hediye almıştım birkaç kişiye. köprünün kulelerinin olduğu porselen tuzluk takımları. o köprünün ve kulelerin fotoğraflarını da şuraya bırakıyorum.
    uçağa son kontrolden geçiyordum çantayı koydum x-ray'e geçtim bekliyorum. benim gibi bekleyen birkaç kişi daha var önümde. birden güvenlikteki kız bana bakıp güldü. ben de boş boş suratına bakıyorum. sonra erkek olan güvenlikçiyi çağırıp x-ray ekranını gösterdi. ekrandan dönüp yine bana baktılar. ben de istemdışı ekrana baktım ne var diye. bir çantanın içinde üst üste yığılmış şeyler var. tek benzettiğim şey vibratör oldu. hangi manyak bu kadar vibratörü taşır ki yanında diyorum içimden. bir aptallık halidir gidiyor. bir yandan da önümde çantasını bekleyen diğer yolculara bakıyorum çanta hangisinin çıkacak diye. ama maalesef sırayla çantasını alan gitti. bir ben kaldım, bir de arkamda bekleyenler. bunların hepsi 10-15 saniye içinde oluyor tamamen bir kafa durması yaşıyorum.
    güvenlikçi kadın ekranı gösterip sordu, senin çantan mı diye. dedim yok, benim değil. sonra çantamın kendisini kaldırdı. bu senin değil mi dedi. dedim evet o benim çantam. adam içindekiler nedir vibratör mü diyor? yok değil, vibratör almadım ben diyorum. o esnada annem de arkamda n'oluyor diyor. anne dedim dur ben de anlamadım noluyor. çantayı önüme koydular açmam için. içinde ne var görmemiz lazım. tuzluk var içinde kırılacak şeyler var diyorum, aç aç diye hareket yapıyor. açtım. adam heidelberg tuzluklarını görüp gülmeye başladı. geçebilirsin dedi.
    resmini de buldum vibratörlerin
    bir köprünün kulesi daha fazla ne kadar vibratöre benzeyebilirdi gerçekten bilmiyorum. neyse vibratörleri sahiplerine dağıttım sofralarını tatlandırırlar artık *

    edit:link yenilendi
42 entry daha
hesabın var mı? giriş yap