• bu sözlüğün en yerli ve milli, en vatansever insanlarında başı çekmeme rağmen malesef dünden beri onlarca tweet atarak desteğimi belirtmeme rağmen bir konuda sözlükte açıklama yapmayınca, vay bu konuda niye açıklama yapmadı niye konuşma yapmadı diye topa tutuluyoruz. sözlükte artık eskisi gibi etkin bir şekilde yazmamama rağmen "bu konuda ne düşünüyorsun?" gibi sorularla özel mesaj kutum her gün dolup taşıyor, o yüzden kısa ve öz bir açıklama ile görüşümü açıktan duyurmak istedim. benim ismim kullanılarak yüzlerce başlık açılan ve hiçbirisinin silinmediği bu sözlükte, sözlük yönetiminin yine ismimi kullanarak bir başlık açmama müsamaha göstermesini kendilerinden rica eder, şimdiden teşekkür ederim.

    görüşüm net, hiç eveleyip gevelemeye gerek yok. ypg ve pkk'nın sözcüsü olan hdp ve onu himayesine alıp sarıp sarmalamış chp ittifakına karşı elbette türk silahlı kuvvetleri'nin ve suriye'nin yasal temsilcisi suriye milli ordusu'nun yanında ve destekçisiyim. bütün iç savaş boyunca, bir tek sivil, çocuk, kadın, yaşlı, sakat öldürmemiş, bir tek masumun kanını eline bulaştırmamış suriye milli ordusu'nu ve onu himaye eden abdestli, namazlı, kuranlı, dualı, tekbirli türk silahlı kuvvetleri'ni kanımızla ve canımızla desteklemek boynumuzun en büyük borcudur. aksi düşünülemez.

    son bir not olarak eklemek gerekir ki, allah'ın ordusu olan türk silahlı kuvvetleri'nin himayesindeki suriye milli ordusu'na terörist diye iftira atan alçakların acilen emniyet güçlerimiz tarafından derdest edilip tutuklanması gerekmektedir. çünkü allah'ın ordusu olan türk silahlı kuvvetleri'nin himayesinde yer alan ve masumların koruyucusu olan suriye milli ordusu'na iftira atanlar gerçek ve asıl teröristlerdir.
59 entry daha
hesabın var mı? giriş yap