• 26 eylülde silivri acıklarına meydana gelen depreme, b kisisi annesiyle birlikte evde yakalanıyor.
    anne sarsıntının etkisiyle kalp krizi geciriyor ve kapıdan kacmaya calısırken o anda yere yığılıyor ve sonrasında vefat ediyor. b kisisi hemen ambulansı arıyor(!) bi kere, iki kere, üc kere yok tabi. olmadı ablasını arıyo, dayısını arıyo ve aslında hiçbirini arayamıyor. cunku operatörler çökmüş.

    yukarıda bahsettiğim kisi henuz 24 yasında. depremden mi korksun, annesine mi yardım etsin... dün aksam ufacık deprem icin ödümüz koptu, sayfalarca yazı yazıldı. bide bu duruma bakın. hiçbi yakınına haber veremeden öylece kalıyo evde dakikalarca. neden sonra ambulans ve yakınlar geliyor. normal aramalara tepki gösterdik böyle bi durumda nasıl 112 aranamaz? onu da gectim onu arasa dahi insan ablası, ailesinden birine ulaşmak ister.
    kullandıkları hatları turkcell.
    umuyorum ki turkcell bu reklamından utanc duyuyodur. https://m.turkcell.com.tr/dronecell

    dakika başı gerek tv’de gerek basılı mecrada gerekse sosyal medyada milyarlar harcanarak dönen reklamların, bir insanın hayatından daha pahalı olduğunu görmüş oluyoruz. insanın en ihtiyaç duyduğu hayati bir anda, sağlık hizmetine erişiminin engellenmesinde en büyük payı olan bu operatör şirketinin; nasıl olur da ‘’hayata bağlan türkcelle...’’ sloganını utanıp sıkılmadan kullanabilir, benim aklım almıyor. şair’in de dediği gibi;
    kelle fiyatına hürriyet,
    esirlik bedava,
    bedava yaşıyoruz, bedava...
hesabın var mı? giriş yap