470 entry daha
  • bundan önceki belediye başkanı, dünyanın hiçbir yerinde görülmemiş şekilde yolları daraltıp kaldırımları genişletmeye başlamıştı tam seçim öncesi. hatta şehrin tam ortasındaki cumhuriyet caddesinin en önemli bölümünü bir kapan ile kapamış ve sadece minibüs ile taksilerin geçebileceği şekilde ayarlanmıştı.

    seçim oldu kaybetti ve şimdiki belediye başkanı seçildi. o kapanı kaldırdı ve millet oh dedi. fakat önceki başkanın yanlışını devam ettirdi akıl almaz bir biçimde. şu an neredeyse bütün sokaklar daraltıldı, kaldırımlar aşırı geniş. iki araba yanyana geçebilecek sokaklar tek arabanın zor geçeceği hale sokuldu. kesinlikle trafik sıkıntısı olmayan şehirde trafik sorunu oluştu bu sebepten. arabalar dönemiyor, gidemiyor adeta.

    akıl almaz bir şekilde bazı sokaklar tek yön hale getirildi. ana caddeye çıkabilmek için bir sokaktan girip dolanıp başka bir sokağa girerek çıkmak gerekiyor.

    sokaklar parkometreci şirkete verildi ve devletin, milletin sokağına parkettiğiniz için park ücreti ödemek zorunda bırakılıyorsunuz.

    özetle kötü yönetilen bir şehirdir.
218 entry daha
hesabın var mı? giriş yap