6 entry daha
  • bugün tamamlanan bayanlar çeyrek final maçları neticesinde yarı final eşleşmeleri şu şekildedir :

    amelie mauresmo (1) - maria sharapova (4)
    justine henin-hardenne (3) - kim clijsters (2)

    görüldüğü üzere roland garros 2006'nın aksine ilk dört seribaşı tenisçi de yarı finale kalmıştır..
    çeyrek final maçları için tablonun üst kısmının tam bir cehennem gibi olacağı öngörüsünde bulunmuştum..(http://www.wimbledon.org/…scores/draws/ws/r5s1.html) zira üst kısımda mauresmo ile anastasia myskina(9) ve sharapova ile de elena dementieva(7) oynayacaktı.. ama her ne kadar myskina mauresmo karşısında direnmeye çalıştıysa da dementieva sharapova'ya çok kolay teslim oldu.. istediğim çekişmeyi göremedim.. zaten maçların yarısını izleyebiliyoruz..

    tablonun alt kısmı ise daha kolay gözüküyordu ki maçlar öyle geçti.. justine henin fransız severine bremord'u set vermeden geçerken, diğer maçta kim clijsters bir önceki turda sürpriz bir şekilde nicole vaidisova'yı eleyen çinli na li'yi (27) aynı skorla 2-0 geçti..

    şimdi önümüzdeki yarı final maçlarına bakacak olursak roland garros 2006'da yine yarı final oynayan clijsters ile henin-hardenne karşı karşıya geliyor.. roland garros yarı finalinde rakibini rahat geçen henin-hardenne'in burada zorlanacağını düşünüyorum.. ancak turu geçen taraf olacaktır..

    amelie mauresmo ise çok formda.. sharapova'nın mauresmo karşısında fazla direnebileceğini sanmıyorum..

    sonuç olarak perşembe günkü yarı final maçlarından sonra mauresmo - henin-hardenne finali bekliyorum..
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap