428 entry daha
  • ürünlerinde bolca salam, sosis, "sucuk" ve "kavurma" olan fakat bunların hepsini kanatlı etinden üreten dolandırıcı firmanın, tahminimce son pr çalışması. bütün sözde kampanyalarını billboardlarda, televizyonda gözümüze sokarcasına büyük harflerle yazarken, bu saydıklarımı en altta bit kadar yazarlar.

    sadece tavuk ve hindi etinden sucuk, kavurma olur mu ya? türkiye gibi insanların kırmızı et sevdiği, dünyanın kebap merkezi diyebileceğin bir ülkede sen nasıl insanları böyle kandırabilirsin? nasıl mı? bedavacılığımız yüzünden.

    domino's pizza türkiye pazarına "30 dakikada kapında, gecikirse bedava" stratejisiyle girdi. reklama ve pazarlamaya inanılmaz paralar döktü. tabii şark kurnazı olduğumuz için "allaaaah, belki bir ihtimal beleş pizza yeriz" diyerek siparişlere abandık. ama şu an öyle bir noktaya gelindi ki, insanlar pizzanın içeriğine, malzeme kalitesine bakmadan, önceden çok kez sipariş verdikleri için şartlanıp sipariş vermeye devam ettiler. gerçek şark kurnazı domino's da kerizleri kandırmaya devam ediyor. etsin. adamlar olayı baştan çözmüş, bizim milletin anladığı dilden konuşuyorlar.

    domino's: "bakın bol malzemos diye pizza yaptık, içinde 27 malzeme var!"

    müşteri: "e kavurma diye tavuk eti koymuşsun abi, mozzarella yerine de eritme peyniri kullanmışsın?"

    domino's: "şşş. sessiz. yeni pizzamızın adını koymaya ne dersiniz?!"
627 entry daha
hesabın var mı? giriş yap