9 entry daha
  • saçma sapan bir gündeme dair açıklamalar olacaktır. mevcut başkandan tut imamoğlu’na kadar 100 yıllık partiyi anadolu’ya taşıyacak, tüm etnik gruplardan, tüm inanç sistemlerinden oy alabilecek bir isim barındırmıyor parti.

    partinin amacı iktidar olmak, 20 milyon ve üzeri oy almak değil ki. amaç mevcudu korumak. ha kılıçdaroğlu olmuş ha ince. ne fark edecek? bu parti yozgat’a gidip üzerine yapışan din düşmanı etiketini sökemedikçe, hakkari’ye gidip kürt seçmene kendini anlatamadıkça bir şey olacağı yok.

    daha önce özellikle 24 haziran’da bunu yazınca; hakaretle küfürle oğlum ince gümbür gümbür geliyor dediniz. e matematik denen bilim diyor ki rakibin 2+2=4 oy alıyorsa senin 2+3=5 oy alman lazım. hatta 31 martta bunu 14 bin dolayında sağladın yine kabul etmediler. kaldı ki 31 martı ve 23 haziranı da yanlış okuyorsunuz. mesaj akp’ye verilen mesajdır. chp’lik bir mevzu yoktu. ve kendi içinde bir mağdur yarattı hepsi o.

    bir aralar atatürk portresi tartışması vardı. ona benzer bir mevzu bu da. partinin şuan işi gücü anadolu’ya kendini, ekonomiyi, vaatlerini anlatmak yerine koltuk kavgası yapması chp niye muhalefette sorusunun da cevabı.

    bir de halk olarak entrikayı seviyoruz o yüzden ilgi çekiyor. ne diyelim hayırlı traşlar. boş gezenin boş kalfasının bile bir işi var sizin parti olarak bir işiniz yok.
223 entry daha
hesabın var mı? giriş yap