737 entry daha
  • memet ali alabora'nın memoli olduğu yıllarda okuduğum okula gelmesi. fırça bıyıklı komünist dayılar gibi güttüğü adalet ilkesiyle dizleri titreyen, korkunç röfleli liseli kızların hiçbirine imza vermemesi. bu esnada, yanında gezen yönetim kurulu'ndan kişilerin ve eğitimcilerin arasına on yaşında ve okul üniformalı bir çocuk olarak bir şekilde kaynamış olmam. ne yaptığımı bilmez şekilde on beş dakika kadar alabora'nın yanında basın sözcüsü gibi gezmem. fark edildiğim anda alabora'nın sol yanağımı okşayıp öperek "derse geç kalma" nasihatiyle beni postalaması.
    bunu gören liseli üç kızın beni yanlarına çekerek sol yanağımı öpmeye başlamaları. durumdaki fırsatı görmem üzerine kızlarla lise kantinine gidip kendimi "memoli'nin öptüğü çocuk" olarak başka kızlara pazarlamam. esas üçlü ile bir masaya oturarak liseli kızların bana ısmarladığı, ilkokul kantininde olmayan bir sürü güzel abur cuburu tarikat şeyhi edasıyla kabul etmem. pringles, pizza dilimi, sürpriz yumurta, sıcak kakao...

    sevgili memet ali alabora, bir öpücüğünün çok ekmeğini yedim. çok merci. öpt. bye.

    edit: olayın geçtiği okul şişli terakki'ydi. kendisinin de mezun olduğu okul. takdir edersiniz ki bu son bilgiyi yanlış hatırlıyor olabilirim.
140 entry daha
hesabın var mı? giriş yap