78 entry daha
  • az personelle çok iş yapma çabasıdır.

    sektörün içinde olduğumdan, çalışanların neler çektiğini gayet yakından biliyorum. özellikle indirim haftalarında 12-13 saat çalışıyorlar. üç personelin çalışması gereken yerde 1 personel, gözleri kan toplamış şekilde kargo yetiştirmeye, paketlemeye çalışırken bir yandan ürün iadesi alıyor. üstüne bir de cırtlak sesiyle bağırıp çağıran, "müdürün nirde müdürün" diye bağıran kadınlarla uğraşıyor. ciddi sabır gerektiren bu işi bir gün yapmaya kalksa ertesi günü intihar edecek tipler gelmiş burada işkembeden sallıyor. iki liralık ürünü 1,5 liraya bulmuş diye kargolayan tipler var anasını satayım! ne kargolar gördü bu gözler...

    az kafanızı çalıştırın, şu indirim yalanına ve tuzağına düşmeyin. normalde aldığım 60 liralık kahve yarı fiyatına düşmüş fakat almadım az önce. çünkü kalan 30 liralık kısmın bana çile olarak döneceğinin farkındayım. hoş, yine aynı fiyatta da olsa almam ve önümüzdeki haftanın da geçmesini beklerim öyle alırım. çile çekmeye ne meraklı insanlarsınız amk! bak konu nerden nereye geldi durduk yere sinirlendik akşam akşam.

    bu black friday indirimleri vb konular, ülkemizi aşan konulardır. gelişmiş ülkelerden sistem devşirirsen işte böyle altından kalkamaz senin kargo şirketlerin. uğraşın durun bakalım, rahat oturuyorum evimde. gidin şubeye.
248 entry daha
hesabın var mı? giriş yap