3 entry daha
  • ezhel şarkılarının popülerliğe ile karşılaştırmak en basit anlamıyla beyinsizlik. kimin hangi müzikten ya da hangi şarkıcıdan daha fazla keyif aldığını ve keyif aldığı şeyler hakkında yazma özgürlüğünü bir yana bırakıyorum; burada birbirinden alakasız 4 farklı rapçi bir araya gelmiş.

    bu 4 rapçi'den birisini ve hatta birden fazlasını sevmeme ihtimali olan binlerce rap müzik dinleyicisi vardır. örneğin; massaka'yı "katliam" serileri dışında kafama silah dayasanız dinlemem. dinlemediğim bir rapçi hakkında da geri zekalının biri memnun olacak diye gelip entry girmem.

    joker yıllardır bir şekilde çıkış yapamamış, patlayamamış ve kitlesini kalabalıklaştıramamış birisi. defkhan desen şarkının ortasında girip birden flex yapmaya başlıyor ve flex seven birisi olarak ben bile ne dediğini anlamıyorum. ortalama bir rap dinleyicisi ne yapsın defkhan'ın soluksuz söylediği pasajları. kaldı ki; susamam projesindeki beyinsizliğini de unutmayacak bir otobüs dolusu rap dinleyicisi bulabilirim size.

    şahsen; sansar salvo için açıp dinledim şarkıyı. 3 yanlış 1 doğruyu götürmüş. o da tatmin etmedi beni. sevmedim rapini.

    sonuç olarak, vasat altı bir rap şarkısı. her fırsatta, alakalı alakasız her siki karşılaştırıp kendinizi diğer dinleyicilerden daha yüksek bir konuma koymanız sizin sikko bir insan olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor. sizi müzik gurusu, rap bilgini falan da yapmıyor.

    ezhel'e de saygı duymayı sike sike öğreneceksiniz. müptezhel albümü sayesinde rap bugün bu durumda. ister kabullenin ister kabullenmeyin. ezhel şimdiden türkçe rap müzik tarihinde mihenk taşıdır.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap