9 entry daha
  • pek çoğumuzun yapmadığı,yapmak istemediği yöntem
    şöyle bi dönüp bakıyorum kendime(kendime dönüp bakabilmem için arkamda bir ayna olması muhakkak gereklidir ama ben belki olaya metafizik yaklaşıyorum.belki ömrüm böyle geçiyor..hepsi satır arası bunların oku oku feyz al) lan diyorum bi adam olamadım doğru düzgün.kimsecikler benden bahsetmedi.kendi çapımda(ki çapım olduğunu da düşünmüyorum çap nedir lan)bir ünüm bile yok anasını satayım.
    buralara nerelerden geldik..dur hele bağlayacağım..sözlükte uzun zamandır gördüğüm aslında pek de görmek istemedim şeyler görüyorum..aslında bunları hep görüyordum da susuyordum.
    satır aralarını okumaktan neden bu kadar aciziz.neden bu kadar ego tatmini içerisindeyiz.halbuki ben seni tanımak için böyle hayvan ara butonuna bassam..sen söyleyeceklerini ard arda sıraladığın 3 5 entry ile değil de tek bir entry ile anlatsan..ne var sanki.
    satır arası okuyacak fırsat bile vermiyoruz insanlara..halbuki bundan keyiflisi yoktur.okuyasın keyif alasın..tanıyasın göresin bilesin
    ama yoooook...ilginç ilginç tespitler yapalım horizontal insan konkav üçgen gibi bi başlık açalım.
    şikayetim yok okuyan okuyor okumayan okumuyor sonuçta
    ama ne gerek var yurdumun güzel insanları..
    bu entry de yanda o akıp giden satırlar arasında yerini alacaktır..anlayana..satır arası okuyana
    hani yaşlı nineler vardır çenelerinden sert siyah kıllar çıkar kimisi bundan pek rahatsız olur çaresine bakar da kimisi de hiç takmaz..
    bu mesajım da öyle olacak pek çokları için
    satır arasından cımbızla çekip çıkaracak kimisi.
    anlayana saygılarımla
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap