82 entry daha
  • yazacagim bir dakka, eger aglamam biterse yazacagim.

    bugun dunya spor tarihinin en dramatik, en renkli kariyeri bitti. sonlarina taniklik edebildigim 21 yillik bir masal, inat ederk, calisarak, kopek gibi calisarak, basarilabilecek her seyi basarip, 23 bin kisi ne 23 bini milyonlarca kisi tarafindan ayakta alkislanarak sona eren bir film. basrol oyuncusunun sondaki goz yaslari, ve onu alkislayanlara "siz olmadan bunlar olmazdi" demesi.

    sensiz ben nasil tenis izlerim simdi, kim icin kalbim atar o kadar hizli, var mi yerini dolduracak birileri. elbette sampiyonlar gelecek ama senin gibisi gelecek mi? senin verdigin keyfi kim verebilir baska?

    yasattigin her duygu icin andre agassi, bu naciz beden sana tesekkurlerini sunar. daha fazlasini yapmak ister ama elinden ancak bu kadar gelir.

    kafamizin bir yerlerinde hala devam eden bir agassi maci olacaktir hic kuskusuz. ve o yine uc tane top isteyecek, birini begenmeyip ball boy'a geri atacak, kala ikisinden birini cebine koyup digerini eline alacak. birkac kez yerde sektirecek, raibine bakacak ve topu havaya atacak...
64 entry daha
hesabın var mı? giriş yap