• ne diyeceğimi bilemediğim mesajdır. her şeye rağmen haberi açarken, bu kıvamda bir mesaj beklemiyordum açıkçası. mesajın bir cümlesinde bile olsa bir saygı bir minnettarlık içermesini bekliyordum. tabii ki bulunamadı.

    --- spoiler ---

    "bugün büyük zafer'in 94'üncü yıl dönümünü gururla yad ediyoruz. terör örgütlerinin hain saldırılarına aldırmadan, ihanet çetelerini bozguna uğratarak istibal mücadelemizi sürdürüyoruz. bu yıl hayata geçirdiğimiz osman gazi ve yavuz sultan selim köprüleri mücadele azmimizin birer tezahürüdür. 15 temmuz gecesi milletimizin ortaya koyduğu irade en büyük güven kaynağımızdır. bu vatanı canımız pahasına korumaya ve büyütmeye devam edeceğiz."

    --- spoiler ---

    haberin linki

    edit: haberde özetle olduğu belirtiliyor zaten. yazının tamamını da okudum ancak değişen pek bir şey yok. yine ben hep ben tavrı değişmiyor adamın.
    yazının tamamını da ekleyelim.

    edit: amk ne kadar aptal beyinler barındırıyor şu sözlük. adam üşenmeyip bir de mesaj atıyor. tamamı da özeti de burada işte alın okuyun link vermişiz. ikisi de aynı bok. özetle bunları söylemiş işte adam, özetle kendini övmüş işte adam, özetle kendine saygı duymuş işte adam. bir zafer kutlaması mesajı değil. aziz dedi diye saygıymış minnetmiş, zatı aliniz dediği için saygıymış minnetmiş. bunları söyleyen birinin ardından köprü yaptık bıdıbıdı demesi ne kadar samimi? ki bunu net bir şekilde tartışmaya kapalı bir şekilde türk halkı olarak çok net biliyoruz. okuduğun iki kelimeyi görüp ardı arkasını düşünmeden çemkiriyor bir de. şu yazıyı da vereceğim, al bir de habertürk linki veriyorum. olması gereken bu tavırdır.
    bulabildiğim buydu, x kişinin yazdığı bir mesaj olarak değerlendiriniz. kimin yazdığı önemsiz. kimseye karşı bir sempatizanlığım ya da nefretim yok.

    haber linki
  • osman gazi ve yavuz sultan selim köprüsü istikbal için yapılmış.
    bence değişik bir yöntem istikbal için köprü yapmak.

    edit: yazım hatası
  • köprü yaparak istikbal mücadelesi verildiğine inanan cumhurbaşkanının anıtkabir özel defterine yazdığı mesaj.
  • halka mı seslenmiş, anıtkabir defterine mi yazmış belli değil.

    aferim, böyle devam böyle devam... kazanacaksın...
  • 1 gram şaşırmadım. 15 temmuz vurgusu bankoydu. 2,70 orandan erken aldığım için şanslıyım.
  • oktay ekşi'nin şu sözleri de yol ve köprüler hakkındaki görüşlerimi belirtir nitelikte. ayrıca özgürlük konusundaki fikirlerine katılmıyorum ama genel olarak destekler nitelikte. almanya'nın da zamanında yaptığı otobanlar nazi propagandası olarak kullanıldı. inşallah bu yollar, köprüler götümüzde patlamaz.
    "türkiye giderek özgürlüğünü kaybeden bir ülke. bugün türkiye son derece çalışkan, müthiş enerjik bir siyasi liderin yönettiği, ekonomik açıdan başarılı olduğu öne sürülen bir ülke. bunlar artılar ama türkiye maalesef büyük atatürk’ün kurduğu cumhuriyetin temellerinden, medeniyetten kopartılmakta olan bir ülke. çağdaş medeniyete ulaşmak daha çok yol yapmak, fabrika açmaktan ibaret değildir. yoksa çok yol, fabrika yaparak hitler de mussolini de kendi devletlerini ihya etti. yani çok başarılı ekonomik sonuçlar ülkeleri selamete götürdüğünü söylemiyor.
    o yüzden türkiye bugün özgür, özgürlüğe açılan bir ülke demiyorum. türkiye’de bugün her şey konuşuluyor, yani özgürlüğü genişleyen bir ülke ibaresi var. ama türkiye’de eğer geriye dönüp sövme niyetiniz varsa, askeri yerin dibine sokmaya, yargıyı tahrip etmeye niyetiniz varsa özgürsünüz. ama siyasi iktidarı eleştirmeye kalkarsanız özgür değilsiniz. türkiye ters yönde bir özgüleşme süreci yaşıyor."
  • övünebileceği bir sikim olmadığı için anca yol, köprü, daha çok yol vs ile gündem yaratmak ve bunları devam ettirmek içerikli mesajdır. başkomutanlık sıfatının özellikle vurgulanması elbette manidardır, ama biz kimin ne bok olduğunu gayet iyi biliyoruz.

    her götünüz sıkıştığında o'na sike sike koşacaksınız!
  • provakatif haberler almış başını gidiyor,konuşmanın bir kısmını kesip sanki tamamı oymuş gibi yansıtmak mı tarafsız habercilik oluyor?

    yazı ve konuşmanın tamamı şöyledir:

    ''aziz atatürk, bugün büyük zafer’in 94. yıl dönümünü millet olarak büyük bir gurur ve heyecanla yad ediyoruz. tüm yokluklara rağmen, kurtuluş savaşımızı büyük zafere ulaştıran azim ve inançla `emanetiniz olan cumhuriyeti payidar kılmak için var gücümüzle çalışıyoruz`. ülkemizi bu kutlu yürüyüşünden alıkoymak isteyen terör örgütlerinin hain saldırılarına aldırmadan istikbal mücadelemizi yürütüyoruz. bu yıl hayata geçirdiğimiz osman gazi köprüsü ve yavuz sultan selim köprüsü gibi ülkemizin gurur kaynağı olan mücadelemizin birer tezahürüdür. zatı alinizin ve aziz şehitlerimizin bize emaneti olan bu vatanı canımız pahasına korumaya ve büyütmeye devam edeceğiz.

    ruhun şad olsun.”

    http://www.tccb.gov.tr/…enlenen-torene-katildi.html
  • terör örgütünün hain saldırılarına aldırmadan diyerek pek bir rahat efendimiz.her gün ölen kendi çocuğu,kardeşi,babası değil nasıl olsa.millete 3-5 tane doğurun diyor.tabi bir yandan ölsün bir yandan doğsun.
hesabın var mı? giriş yap