• nasıl sapiklarla aynı ülkede yaşadığımızı bir kere daha yüzüme vuran ilişki. her mini etek giyen kaşar olmadığı gibi her başörtülü de namuslu değildir. kesin olan bir şey varsa başlığın açan kişinin sapık olduğudur.
  • etek boyu ile 'dogru oranti'li olarak ıq seviyesinde dustugunu gordugumuz bir yazar(cik) beyani.

    --- spoiler ---
    kibir ve peşin hüküm; ilmin iki düşmanıdır. charles caleb colton

    evet dostlar sizlere 2019 yilinda etek boyuna karisilmayan ulkelerde ki bazi gelismeleri derledim

    1)nasa uzay turizm inin kapilarini actigini acikladi

    2)bilim insanlarına göre atmosfer ve uzay arasındaki büyük sıcaklık farkı kullanan optoelektronik sistemler kullanılarak, aynı güneş(solar) panellerindekine(fotodiyotlu) benzer şekilde elektrik elde edilebilir. böylece güneş panellerinin çalışmadığı gece vakitlerinde güneşten ve iklim koşullardan bağımsız olarak enerji elde edilebilir.

    3)ilk kez genetiği değiştirilmiş virüsle antibiyotik dirençli enfeksiyon tedavi edildi

    4)mıt sadece lazerle insan kulağına ses aktarmayı başardı

    5)amerika birleşik devletleri’nde (abd) üzerinde çalışılan bir bilimsel araştırma, ayakları felçli hastaların yeniden yürüyebilmeleri için umut ışığı oldu.

    aslinda bunlardan binlerce maddelik bir liste yapilabilir, fakat asil meselenin farkinda oldugumuzu varsayarak devam ediyorum. hala insanlarin karsilikli anlasip yatmasi "verebilite" birilerinin dogmeli olmasi veya kisilerinin goruslerine saygi duymalari "ilik meric" ni kotu gostermeye calisan kisileri(kisicikleri) etekboyuna saygi duyulmayan hatta giyilmesi yasak olan yerlerde yasamaya davet ediyorum. win win stratejısi ile iki taraf icinde buyuk bir kazanc haline donusturebilirz. ne demisler 'birlikten kuvvet dogar'
hesabın var mı? giriş yap