• kullanıcı adından da anlaşılacağı gibi bir harry potter ve j.k. rowling hayranı yazar. boş koltuk hakkındaki yorumunu merak ediyorum.
  • nickini sevdiğim.
  • olay expeliarmus değildir. voldemortun eceli gelmişti zatensafjsklda

    nickini yaratıcı bulduğum yazar.
  • hayatının önemli zamanlarından geçiyor. bir köşede oturup soluklanarak etrafı izliyor. yoruldu. ama yolun uzunluğunu hatırlatmak lazım. evet biraz dinlenecek, bu sürede kendisini tanıyacak, sonra kalkıp devam edecek. güzelliğinin yaşamayı beklediği çok şey var, çok şeyin de beklediği güzelliği.

    şimdilik bir şirin içinde kendini bulacak. sonra bir dize de kendi katacak hayata. ben o gün 'ben demiştim diyeceğim'.
  • ah be dostum be..

    biliyorum kırgınsın bana, sana söylediklerimi yapamadım esasında bir baksan bu tarafa anlatırım sana ne varsa. ama yoruldum çok yoruldum, çok ağır yoruldum. susmayı seçtim son zamanlarda öyle dalıp kalmayı. emin ol kaç kere ulaşmayı denedim ama inan ki yüzüm tutmadı, edilen onca sohbetten sonra her aklıma gelişinde her resmini görüşümde aynaya bakmaya bile utanıyorum. hatırlarsın bi keresinde "yine sözlükte gördü geldi kesin" demiştin hayır hiç öyle olmadı hep seni rahatsız etmekten korktum kolay değil benim için bir yeni insana dost olmak, affet. şimdilerde herşey bombok bi hal aldı saçım sakalım umudum, dünüm bugünüm herşeyim karıştı.

    bekliyorum ordayım..
hesabın var mı? giriş yap