• ulan ciddi ciddi neymiş lan bu eminevim bu kadar reklam yapıyor diyordum, tam araştıracaktım ki arkadaş yeterince bilgi vermiş zaten.

    kendisine teşekkür ederim.

    edit: bu kadar favlayacak ne var olum? gizliden gizliye herkesin bu sisteme dahil olası varmış da ilk ben itiraf etmişim gibi olmuş.
  • orjinali ponzi scheme olan olaydır. biraz araştırırsanız aradaki güzel benzerlikleri rahatça görebilirsiniz.
  • akp turkiyesinde musluman kisvesi altina giren hic bir firmayla is yapilmaz. (bakin musluman insanlarla is yapilmaz demiyorum gotunuzden anlamayin lafimi)

    not : bir musluman
  • yeni nesil ümmet tokatlama aracı. ben karşı değilim. bunlara para verenlerin dolandırılması toplum açısından olumlu.

    aynen devam süper sistem. helal sertifikalı ayrıca.
  • bilgilendirmede eksiklik daha dogrusu yanılma var; o da sisteme yeni uye girmesi zorunlulugu yokki devam edebilmesi icin.. başlıok sahibi de belirtmiş aslında ev sahibi olanlar da devam ediyorlar diye odemelere.. o havuzdaki ornegin 100 kişinin grubu belli odmeeleri belli sadece kura ile çıkmasını bekliyoırlar.. ama sadece saadet zinciri gibi yeni uye mecburiyetine takıldım ve duızeltmek istedim, sistem düzgün mü iyi mi tam bilmiyorum. ornegin benim aklımı kurcalayan soru ise su; ornegin dedikki biz ev alcaz degeri 500bin tl.. tamam 100 kişilik 5binn veen gruba girdik.. odemelere başladık ve kura bize bir sene sonra çıktı.. peki o ev hala besyuzbin tl mi acaba? ya senin eline gecen 500bin ile daha iyi mi daha kotu mu bir ev alabileceksin?

    t: saadet zinciri tarzında olmayan değişik bir oluşum..
  • baktılar bu işte güzel ekmek var mantar gibi çoğaldılar. tabi pasta büyük, emlak piyasasından bahsediyoruz.
    faiz hassasiyeti olan insanları sömürme organizasyonlarıdır.
  • bu sistem özel emeklilik sigortası gibi işliyor. ancak bunda paranız artmıyor :) çok samimi müşterilerim var bu işi yapanlar.
    her seferinde abi yazalım senide vs diyorlar her seferinde iş bankasından emeklilik alsam daha karda olmam mı diyorum susup gidiyorlar.
    arkadaş özetlemiş aslında ama sisteme yeni üye gelmese de sistem mevcut üyelerin taksitlerinin üzerinden devam ediyor o konuda içiniz rahat olsun.
    burda olayın bam teli atıyorum bilmemneevim diye bir firma sizden parayı alıp gidip sigorta fonuna yatırsa hem sizden %7 hemde sigorta fonundan devlet teşvikiyle beraber %20 de ordan kar eder.
    bu arada sizde 1.ayda ev sahibi olma şansını bu %25/30 yakın kardan feragat etmiş oluyorsunuz.
  • birşeyin "faizsiz" olduğu söyleniyorsa bilin ki birileri saf müminleri düdüklüyor. düdüklesin, helal olsun, belki akıllanırlar.
  • saadet zinciri değildir. insanları piyasaya oranla daha yüksek finansman maliyeti ile ev sahibi yapan kuruluşlardır. bunlar hep finansal okur yazarlık.

    teorik olarak altın günü gibi işleyen bir sistem. şanslı olanlar dışında katılımcıların çoğu piyasa şartlarından daha yüksek finansman maliyetiyle ev sahibi oluyor.
hesabın var mı? giriş yap