• emre'yi günahım kadar sevmem, sözkonusu yoruma da katılırım ama bir şeyi anlayamam. neden emre'nin hareketlerini eleştirmek için fenerbahçe'de oynaması beklenir? galatasaray'dayken toydu, olabilirdi. yurtdışında gururumuzdu. başakşehir'de artık çok olgundu. ama ne hikmetse fenerbahçe'de hırçın, sinirli ve kötü örnek.

    hepsini geçtim, emre'yi herkes eleştirebilir de, alo fatih gibi kalemini satan adamlar az geride dursun. önce kendi kişiliklerini değerlendirsinler.

    edit: bazı gerizekalılara göre burada emre savunulmuş. keşke herkes okuduğunu anlayabilse.
    edit2: fatih altaylı, 'alo fatih' suçlamasını üzerine alınmamış olabilir ama biz salak değiliz. 'yukardan' gelen talimatları ''tamam efendim'', ''tabi efendim'' diye yanıtladığı, 'ricalara' göre değiştirdiği veya ekleyip çıkardığı manşetleri kulaklarımızla duyduk. gerçekten de bu ülkede her şey olabiliyorsunuz ama rezil olamıyorsunuz. her rezilliğin bir ahmak savunucusu bulunuyor.
    edit3: alo fatih'in sadece fatih saraç olduğunda ısrarcı olanlara ufak bir hatırlatma;
    https://www.youtube.com/watch?v=n-55bag--zo
  • emre'yi galatasaray üzerinden savunan hıyar oğlu hıyar geldiğine göre dağılabiliriz.
    ırkçı, küfürbaz, şikeci emre, haydi şimdi galatasaray yazabilirsiniz.
  • adam en azından bu ülkede adaletin ‘a’sı yok, hukuk yok gibi çok ağar ithamlarda bulunmuş. futbol üstünden baya baya siyaşi eleştiride bulunmuş. bu adamı seversiniz sevmezsiniz ama ciddi ve haklı bir tepkidir.
  • (bkz: melo)
    (bkz: arif erdem)
    (bkz: hakan şükür)

    bu arkadaşlar için de geçmişte 1-2 cümlesi var mı bu arkadaşın acaba ?
  • dediklerinin altına imzamı atarım. emre denilen karaktersizin lisansı zokora'ya ırkçılık yaptığı maçtan sonra iptal edilmeliydi. ki kendisi de ırkçılık yaptığını, rakibine ''f.... n....'' dediğini maçtan sonra kabul etmek zorunda kaldı çünkü görüntülerde ağzı okunuyordu. bu ülke böyle bir ülke işte. kaptanı olduğu camia'ya kendisi çok yakışıyor.
  • alo fatih'teki ''fatih''in, fatih altaylı olduğunu sanan cahil cühelayla, ''emre'yi eleştirmek için fenerbahçe'ye gelmesini beklediniz'' diyen avanakları ciddiye almayınız lütfen.
    aynı cahilden, emre'nin galatasaray'dan ayrıldığında 21 yaşında olduğunu bilmesini de beklemiyoruz. ancak başakşehir'de yediği haltlar için neler söylendiği, aramaya inananlar için kolayca bulunur.
    onu bırak, emre bundan önce 5 sene fenerde oynamış zaten. bu yıl ilk kez oynuyor sanacak kadar izansızlık da enteresan.

    her neyse. bu yazı fatih altaylı'nın, rahmetli can yücel'in deyimiyle ''göte göt dediği'' yazı olmuştur.

    aynı cahil edit yapıp aynı salaklıta ısrar ediyor. al bakalım:
    https://t24.com.tr/…gene-gazetenin-on-tarafi,271552
  • fatih terim ile ilgili de doğru konuştuğu anda ciddiye alınabilecek söylemdir, aksi takdirde eyyamdan başka manası yoktur.
    bu ikisinin özellikleri aynıdır küfür, adam dövme (en azından çabası), manasız hırs ve ego, dokunulmazlık vs
    sonra adama derler hepiniz oradaydınız diye birine söv diğerine sus; yemezler kardeş
  • valla adam haklı yahu!
    dünyada hakeme fırça atan, el kol yapabilen , şiddetli itiraz ettği halde kart görmeyen, rakip futbolcuya böyle rahat ve alenen sövebilen başka futbolcu bilmiyorum!
  • bir konuyu bağlamında ayırmada türk insanının üzerine yok. burada yorumları okurken aklıma geldi de.

    adam gelmiş hala daha hala fatih altaylı eleştiriyor. ulan o başka başlık s.kkafa!
  • fatih altaylı'nın şu an emre'den çok daha mühim konularda yazması gerekenler var önce onları yazma cesaretini göstersin sonra emre'yi yazar.
hesabın var mı? giriş yap