• çeşitli duyumlara göre pek yakında yapılacaktır. özellikle akp içinde çöreklenmiş bu oluşum bertaraf edilecektir.

    2 tane de bakan topun ağzındaymış. zaten tabandan "pkk'ya destek olanların dokunulmazlığını kaldiriyorsunuz da fetöcü milletvekilleri ne olacak?" diye sesler geliyormuş.

    hatta "bülent arınç'ın ve dahi "ankara'yi fetöye parsel parsel veren" belediye başkanının zaman gazetesi abonesi olan öğretmen kadar suçu yok mu?" diyenlerin sayısı da hızla artıyormuş...

    diye iddia edildi...
  • ayrıca, dokunulmazlığı kaldırılması gereken milletvekili sayısının sadece akp içinde en az 30 kadar olduğu, bunların fetö ile mücadeleye taş koymaya çalıştığı da iddia edilmiş.

    münafık mı deniyor bunlara, ne deniyor?
  • milletvekillerinin ,bakanların,büyükşehir belediye başkanlarının içinde fetö ile ve/veya darbe girişimi ile bağlantısı varsa,hükümeti düşürecek çoğunlukta olma ihtimalleri var,büyük bir istifa dalgasıyla hükümeti tehlikeye düşürebilirler.bundan çekiniliyor olabilir.siyasi ayağın (bununla beraber yüksek yargıdaki kritik noktalar,medyada kritik noktalar varsa) ifşa edilmesi ve ortadan kaldırılması için olması gereken uygulama.
  • "ızıllıklı ıkp ıçındıkı bır ılışım bırtrıf ıdılıcıkmış". bok edilir. başbakanın açıklamasına bakılırsa bir sabah kalktığımızda tüm akp milletvekillerinin alkışları arasında chp'li ve mhp'li milletvekillerinin yaka paça gözaltına alındığını görmemiz daha yüksek bir ihtimal artık bence.
  • bir de fetö'ye yardım ve yataklık yapan eski bakanlar da var. bunlar için de bir sorgu-yargı, kovuşturma filan var mı merak ediyor insan...
  • tutarsız iddiadır.

    malum akp farklı cemaat, tarikat ve gruplarca desteklenen bir parti. ılk zamanlarında da bu gruplar birbirlerini sevmeseler de beraber hareket etmişler ve her biri pastadan çapına göre payını almıştır. şu anda bu gruplardan en büyüğü olan fetö topun ağzında değil direkt patladığı için kimi onun payını almak kimi geçmişteki intikamını almak için bu gruba yüklendikçe yükleniyor. ancak bu sayılan kişiler 17 aralık sonrası akp tarafinı seçmiş veya en azından tarafsız kalmış kişiler. akp milad olarak 17 aralık'ı seçtiği için bu kişilere ithaf edilen suç aslında tüm akp üst yönetimi'ni de aynı safhaya sokar. o zaman hepsinin soruşturulması gerekir. bu olmayacağı için ve akp'den ziyade cumhurbaşkanı'nın takip ettiği çizgide hiçbir yanlışı kabul etmeme, geri adım atmama olduğu için akp'de milletvekili, bakan düzeyinde fetöcü yok denmiştir.

    bu arada yukarda tutarsızlık dedim de mi? bir an nerden ne hakkında bahsettiğimi unutmuşum!!!
  • başkanlık oylaması arefesinde akepe 30 vekili kaybetmek ister mi?

    güldürmeyin, bu kadar dürüst değil bunlar !

    mümkün olmayacak şeydir.

    hodri meydan : bu gerçekleşirse ben akepeye oy vereceğim. gerçekleşmezse akepe seçmeni chp'ye oy verecek mi?
  • tabi iddiadır sonuçta, ancak şu kulis haberinde de belirttiği üzere:

    http://t24.com.tr/…e-ilgili-susun-emri-verdi,365169

    "aynı milletvekilinin “parti içinde fetö temizliği için seçim yapılacağı söyleniyor” demesi üzerine ..." ve aynı haberde "toplantıda bazı akp’li milletvekillerinin cep telefonlarında bylock sisteminin çıktığı iddiaları gündeme geldi." yazıyor.

    tabi "yıldırım, “benim partimde fetö’cü bakan, milletvekili yok." diye devam ediyor, ancak temizlik yapacak başbakan zaten böyle söylerdi.

    yani çıkıp da "evet, temizlik yapacağız" deyip de o milletvekillerini uyarsın mı??

    yani tabandan bu kadar baskı varken akp'nin kendi içindeki fetöcüleri temizlememesi düşünülemez. kayderi'de yoldan bir vatandaş çevirip sorun, size hangi bakanın fetöcü olduğunu söylesin misal...
  • misal "başbakan yardımcısı nurettin canikli, “bize gelen bylock listesinde milletvekili ve bakan yok. bize gelen böyle bir bilgi yok” açıklamasında bulundu." da deniliyor.

    odradaki önemli ifade şifresi: "bize gelen..."

    yani demek istiyor ki "bunlar mevcut, ama bize gelen listede yok".

    çaktın mı köfteyi?
hesabın var mı? giriş yap