• türkiye'nin gerçekten fetöyü istediğini sanan yazar beyanı.
  • (bkz: amerika'nın fetönün adamı olduğu gerceği)
    şöyle de bir başlık açarsan belki de halk 50 milyonu, ayakkabı kutularını, babacımları unutur bu işten de sıyırırsınız.
    hey allahım ya birileri çıkıp ben rüşvet aldım dese bile, yok sen öyle bir şey yapmazsın bunlar amerika'nın oyunu diyecek adamlar var.
  • çünkü darbe ile fettoşun arasında bir bağ gösteremiyor akp hükümeti. ama rıza ve akp hükümeti arasındaki güzel ilişkilerin kanıtları var.
  • kuyruk acısı olan adamların isimleriyle başlık açıp hesap soran akape mafyası elemanlarını yazar yapmışlar bu sitede hep.

    sizin kiminle düşüp kalkıp ; bu vatanın aleyhine ne işler yaptığınızı takip etmekten bizim başımız dönüyor artık.

    fetö de sizin bokunuz,rezza denen arap boku da sizin bokunuz. ikisinin de desteğini alıp parasını cebinize attınız ve bu vatanı sattınız.

    çocuklarımızın geleceğini çalıp, bizi de dünyaya rezil ettiniz. hesabını vereceksiniz.
  • plaket verip; adına geceler düzenlediğiniz adamlar bunlar. şimdi neden şikayet ediyorsunuz ki?

    biz bunların hakkında sizi zamanında çok uyarmıştık. şimdi vatan haini kimmiş görüyor bütün dünya işte.

    ne oldu? fetö ve rezza reisinizi yanlamayı bıraktı da cukkalarınız sekteye mi uğradı?

    aç kalın her daim vatan hainleri !
  • yargılamıyor konuşturuyorlar hatta konuşmak ne kelime bülbül gibi şakıyor gönüllerin efendisi. bak artık sanık bile değil direk tanık. ceplerine para koyduğu bakanları, bürokratları teker teker ele veriyor.

    bu durum türkiye'de çok sallanmaz da dünyaya rezil olduk.

    zaten anlaşmalı gitti. burada kalsa iran halledecekti, oraya gidip verdiği bilgiler karşılığında ömürboyu koruma alacak.
  • her ülke kendi menfaatine göre davrandığı için süregelen durum. o yüzden fetö'yü beslemeye devam edip reza'yı yargılıyorlar. eğer akp hükümeti, abd hükümeti'ne fetö'nün terör örgütü lideri olduğuna dair net kanıtlar göndermiş olsa bile bu sefer de adil yargılanmayacağı öne sürülür ve yine teslim edilmezdi ayrıca.

    zamanında hem fetö ile hem de reza ile yan yana duran ben olmadığım için, bunlarla ortak hareket edip ülkenin refahından çok kendi çıkarlarını düşünüp milyonlarca euro/dolar rüşvet alan kim varsa hepsine sövme hakkım da var.
hesabın var mı? giriş yap