• bir milyondan fazla uygur türkünün tutulduğu toplama kamplarında uygulanan baskıyı destekledikleri yetmemiş, hong kong’daki çin eylemlerini de desteklediklerini bildirmiş mahmut abbas.

    kimleer kimlerle birlikte.
  • üst editkaynak beğenmeyenler türkistan basınından takip edebilir

    http://turkistanpress.com/…in-safinda-yer-aldi/1984

    her fırsatta ümmeti satan filistin'in ikiyüzlülüğünün ve nankörlüğünün zirve noktası

    filistin'in de, 50 yıldır lastik yakıp taş atmaktan başka bir bok yemeyen filistinli'nin de gözümde zerre kıymeti yok.

    tabii türkiye de yakın geçmişte filistin nankörlüğünden nasibini aldı.

    (bkz: filistin bizi kınadı diye haksızlık yapmayalım)
  • klasik arap ikiyüzlülüğü. akdeniz'de de rumları destekliyorlar. şu iktidar gidince inşallah bunların hesabı sorulur. arkamızdan kuyumuzu kazanları destekleme fetişistleri bunun hesabını vermeli.
  • (bkz: kaynak nedir, kaynak herşeydir)

    önce bir kaynağına bak. sonra gel at tut istersen. jewishpress diye kaynak mı olur bu konuda. onlar da gatestone'dan repost etmiş, yani bir yahudi propaganda kanalı.

    abbas'ın bu söylemlerine dair bir video var mı, ses kaydı var mı bu sitelerde? yok.

    demekki kaynak götleri.

    burda abbas'ı savunuyor değilim. demiş olabilir. ama kaynak nedir buna dair? kaynak yoksa ve sen düşman/rakip tarafından yazıyorsan, seni siklemem ben.
  • tam bir ortadoğulu! adam şiddete değil kendilerine uygulanan şiddete karşı, hatta elinden gelse kendisi de şiddet uygulamaktan çekinmeyecektir. yine de ölen çocuklara üzülüyor ve bağnaz dincinin yahudisi ile müslümanı arasındaki farkın, kipa ile takke arasındaki şekil farkı kadar az olduğunu bir gün idrak edebilmelerini diliyorum.

    başlığı açan yazarın kaynağını beğenmeyenlere gelsin:
    kaynak-1
    kaynak-2
    kaynak-3
  • +doğu akdeniz'de yunanistan'ı desteklemesi.
    +sözde ermeni soykırımı ile ilgili pul bastırması
    +azerbaycan ermenistan savaşında ermenistan'ı desteklemesi…

    ekonomik olarak çöküşteyiz bununla ilgilenin.

    yarın yine barışır bunlar ortada kalırız.
  • doğu türkistan milli meclis başkanı bile bu açıklamaları tasdiklemiş yani hikaye sözler değil.

    neyse, türkiye gibi ülke bulunmaz. suriyelileri topladık ülkeye. hiçbir arap ülkesi almadı bu kadar suriyeli. 10'da 1'i kadar bile almadılar hatta. yani türkiye'de bu ülkenin hayırlı evlatları dışında herkes iyilik görür. hayırlı evlatlar da yurt dışına kaçmaya çalışıyor çünkü bir fayda göremiyor.

    filistin için ölürler, arabistan için ölürler her şey için ölürler ama açlıktan intihar eden türk halkına üzülmez, komşusu yardım etseydi derler.
  • akp'nin umursamadığı gerçekliktir.
  • uygur türkleriyle ilgili iki kelime edemeyen "müslüman" dostu hükümetimiz olduktan sonra filistinin çin destekçisi olması normal kalıyor. filistin yıllardır bu tarikatçı siyasal islam kafalarının mağduriyet ve oy kapısı olmuş. dün mavi marmarada yaşatılan rezaletle ilgili hükümetin somut adımlar atmaması ortadayken şu an ki söylemler hiç samimi gelmiyor. mesele din kardeşliği olsaydı yıllardır uygur türklerine yapılan zulüme bir ses çıkarırlardı. ha çinle siyasi ticari ilişkilerimiz var bozamayız diyenler israille de ilişkilerimiz var. kendi ülkenin çıkarları için çin ile de israil ile de iyi geçinmek zorundasınız.
  • ayrıca zamanında pkk'ya kapılarını açıp eğitmişligide vardır bu itlerin. 13 14 yaşında çocukların beline bomba bağlayıp israil kontrol noktalarına gönderecek kadar cesaretli savaşçılardır. youtube'dan kadın ve çocukların arkasına saklanıp duygu sömürüsü yapar üç beş gerizekalı da göz yaşı döker. internet pallywood diye aratın nasıl kara propaganda yapıldığını görürsünüz. 100 yıl öncede türk ordusu bu itler için çarpışırken onlar çokta ingilizlerin kucagindaydi. bugün ise kim daha çok para verirsen onların kucağında tek fark en çok parayı türk hükümetinden almasına rağmen aleni türk düşmanı olmaları.
hesabın var mı? giriş yap