• merhaba arkadaşlar,

    ilk defa bir rezalet başlığıyla karşınızdayım. isterseniz gömün, sövün ama bir okuyun.

    kısadan anlatacağım. her şey bu girdiyi girmem ile başladı. banka bana ulaşıp sorunu çözdü(mü) parayı hesabıma geri yatırdılar(girdideki poliçeyi iptal ettiler).
    bende hemen bu parayı havale ile enpara hesabıma aktarmak istedim. ne olur ne olmaz yine enteresan bir şey ile ambargo uygulayabilirler. finans mobil uygulamasına girip parayı hesabıma havale etmek için hesap numaramı girdim ve havale işlemini gerçekleştirdim. fakat birde ne göreyim para çeşme **** isimli bir şahısa gitmiş. bu kişinin hesap numarasına baktığımda hesap no benimki ile aynı onun sonu 34 ile bitiyor. benim ki ise 41. bankayı arayıp sorunu ilettim. değerlendirmeye aldıklarını kısa süre içinde dönüş yapacaklarını söylediler. 2 gün sonra bu resimde görülen mesajı attılar. tekrar bankayı arayıp 41 yerine 34 girmemin imkansız olduğunu söylememe rağmen karşıdaki kişinin onayı gerekli dediler (karşı taraftaki kişiden 5 gündür ses seda yok). çeşme isimli şahsın, kurumun finansbank şişli şubesi müşterisi olduğu bilgisini vermekten başka hiç bir şey yapmadılar. bende şişli şubesi ile görüşmek için aradım, açan kişi bu durum ile ilgili kişiye yönlendirdi. ama o kişi nerede, ne durumda (seni ailen çok merak ediyor lütfen bir hayat belirtisi ver) bilmek mümkün değil çünkü ulaşılamıyor. tekrar ilk açan kişi ile görüştüm, şu firari departmana büyük ihtimalle mail attı şu şahsı arayın diye ama. yok oğlu yok, kayıplar. ben de artık tiksinti seviyesine gelip buraya yazmaya karar verdim.

    hayatımda pek çok rezalet ile karşılaşmama rağmen buraya yazmadım. çünkü evet çok sıkıcı oluyor bu rezalet başlıkları (istisnai rezaletler hariç). ama arkadaşlar ben evli, 4 yıllık üniversite mezunu, sürekli sayılar ile muhattap olduğum (en az bir muhasebe personeli kadar) bir firmada amir olarak çalışıyorum. 41 yerine 34 yazacak kadar geri zekalı değilim. tuş takımına bir bakın parmak hatası yapmak %1 bile değil 41 nere 34 nere kardeşim... hadi 44 olsun, 11, 14 olsun anlarım 34 ne mk.

    intikam mı aldılar diye düşünüyorum açıkçası. lanet olsun parasına, başımın gözümün sadakası olsun. aramayın sormayın beni. allah belanızı versin. size olan kredim bitince bir daha ölsem rotamı çevirmem size.

    bu da ilgili havalenin dekontu: https://i.hizliresim.com/bg233g.jpg
    edit: imla
  • sorunun muhtemelen son rakamdan değili aralardaki bir rakamdan kaynaklandığı durum. eğer arada ekstradan bir rakam girildiyse son haneler 34 olarak kalmış ve son yazılan 1 yazılamamıştır. muhtemelen yazar da bunu kontrol etmeden havaleyi onayladı. kusura bakmayın bankanın bir suçu yok.
hesabın var mı? giriş yap