• uçak yolculuğunuzda yaşanan problemleri şikayet edip tazminat almanızı sağlayan avukat sitesi. türkiye merkezli uçuşlarda kullanılabileceğinden emin değilim ancak ab ya da şöyle söyleyeyim almanya merkezli uçuşlarda kesin çalışıyor. şu ana kadar açtıkları davaları %98 kazanmışlar. eğer uçuşunuzda 3 saatten fazla gecikme olduysa bu site aracılığıyla havayolu şirketine dava açabiliyorsunuz. durumun vehametine göre site, size şu kadar tazminat alabilirsiniz diye cevap veriyor ve işlemleri başlatıyor, yaklaşık 2-3 haftada da sonuçlandırılıyor. sizden önden direkt para almak yerine tazminat sonucu aldığınız paranın %25'sini komisyon olarak alıyorlar. çok yakın tanıdığım birisi bu site aracılığıyla ryanair ve aegean airlines'dan 280€ ve 250€ aldı. kısmetse ben de birgün "delay" yiyerek uçuşu bedavaya getirmeyi planlıyorum.
  • gun itibariyle 3 saatten fazla geciken easyjet ucusuyla ilgili basvuruda bulundum. easyjet in bana 250 eur odemesi talebinde bulunacaklarini bildirdiler. gelismeleri aktaracagim.
    edit: 11 nisan 2023 de 160.75 eur odeme aldım flightright tan. easyjet'ten tazminatı almaya basarmışlar. 250-160.75 eur flightright'a gidiyor servis ücreti olarak. sureci 29 martta baslatmistim. süreç gayet hızlı ilerledi.
  • guzel hizmet veren olusun.

    birkac hafta once easyjet ucusa 1 saat kala ucusumu iptal etti. bir sonraki ucusa ucretsiz sekilde degistirebildim bileti. easyjet iptal bilgilendirmesinde istersem right to compensation cercevesinde belirli miktarda tazminat alabilecegimi soyluyodu, talep actim tabi direkt. avrupa cikisli/varisli ucuslarda eger ucus belirli bi saatin uzerinde delay yediyse veya ucus iptal olduysa tazminat alinabiliyormus meger.

    bir iki hafta hic ses cikmadi, sonrasinda flightright’i buldum.

    3 ekimde talep actim(sadece ucus bilgilerini istiyorlar), 13 ekimde parayi easyjetten aldilar, 17ekimde de hesabima aktardilar.

    250euro almislar easyjetten, bana 175ini gonderdiler. gayet guzel hizmet.
  • yerine önerdiğim şu tazminat firması çok daha başarılı ve sektörün en büyüğü.
  • tazminatınızın %30'una çökerler
hesabın var mı? giriş yap