• ford'un, opel corsa van, fiat palio van gibi araçlara rakip olarak piyasaya sürüp pazardan pay almayı hedeflediği, tıkpı rakipleri gibi, tek kapılı baz modelinin arka yan camları sacla kaplanmış modelinden oluşturulan karoseriyle satışa sunulacak olan araç... şimdilik, gerek tasarımı, gerek iç hacmi, gerek ford sürüş keyfiyle diğer iki rakibinden daha iyi konumda olacağa benzer olan otomobil...
    (bkz: ford fiesta)
  • pazarlamacı aracıdır efenim.

    yaklaşık 7 aydır kullandığım 1+1 koltuklu enteresan birşey. gerek arka camların olmaması, gerek aynaların ufak ve düz oluşu, gerekse a sütünun kalın olmasından dolayı görüş açıları kötü. pardon çok kötü.

    yakıt konusunda şehir içi atarlı kullanan birisi olmama rağmen 6 litre, 1100 km uzun yolda ise saatte 100-120 hız ile 5 litre yakıyor. arka camlar ve koktukların olmamasından mütevellit hafif olmasına ve tdcı motoruna bağlıyorum bunu.

    arka camın olması gereken yerdeki 'sac' kısmı siyah folyo ile kaplattırıp yan ön ve arka camlara 2 numara film çektirirseniz ticariden çıkıp normal tek kapı fiesta görüntüsüne bürünüyor.
hesabın var mı? giriş yap