• o kadın hakkında çok şey anlatır.
    öyle inceldiği yerden eleştiriler ki kendilerini size hoş bile gözükse o kare kendinizden şüphe edersiniz. hiç konuşmasa 3 saniyede geçeceğin fotografı detaylandırdıkları için hiç aklınıza bile gelmeyen konular hakkında bilgiye doyarsınız. buradan tüm dünya kadınlarına işlerine yarayacak şu çok önemli bilgiyi vermek istiyorum. bir erkek fotonuza baktığı üç saniye içinde mastürbasyon malzemesi olabilecek doneleri ayıklar gerisini sikine bile takmaz. sen çok mu sarhoştun, üzerinize araba su mu sıçratmıştı, heyelan mı olmuştu, çığ mı düşmüştü, bağırsak ameliyatına mı girmiştin bizim sikimizde olmaz.
    bacak, meme, am, göt gözüküyor mu fotoda ona bakıyoruz biz.
    gözüküyorsa güzelsin, gözükmüyorsa istersen arkada atlantis olsun, volkan patlasın geçer gideriz.

    bir kere de olumlu bir şey söyleyin kendinizi fotoda gördüğünüzde dişimi kıracağım. senin iki saniye tahammül edemediğin o surata aylarca bakan adam var o ne yapsın.

    -saçlar dağılmış baksana spadan çıkmıştık o gün.
    -bize ne lan baktık geçiyoruz fotoyu
    -ay ay ay bak balıkçıya gitmiştik o gün arkamızdaki istakozun kırmızısı eteğime bulaşmış.
    -bulaşmış mı lan hakkat. peh uzun etek.
    -konuşurken çekmişler hep ağzım açık kalmış çok çirkin
    -yaa yaa. dolgun dudak mı ki o

    gerçi biz bu gerizekalılığın altında ne yatıyor çok rahat görebiliyoruz ama hemcinslerim diye söylemiyorum, erkeklerin sikişmek için yaptığı yalakalığın haddi hesabı yok. hepimiz am sikebilmek için karakterimizden taviz veriyoruz. kadın ile erkek arasında arzuya dayalı bir çekim olmasa, siz kendi fotografınıza bakıp ezik ezik konuşurken, öyle bir göt ederler ki sizi kendinize gelmek için terapi alırsınız. ilgiye açlığınızı gidermek için bulduğunuz taktiğin kof olduğunu bir tek siz fark edemiyorsunuz yahut erkekleri hakikatten mal sanıyorsunuz.

    "ay ben çok çirkin çıkmışım" diyeceksiniz
    biz de diyeceğiz ki "yok olur mu çok güzelsin"
    oradan egonuzu pompalayacaksınız. yer miyiz lan biz bu numarayı. baksanıza siz şu gözlere, yarrak kafaları sizi. kapalıçarşı çocuğuyuz lan biz.
    kendini çirkin görüyorsan çirkinsin, aptal görüyorsan aptalsın. yok öyle üç kuruşa 5 köfte.
  • kendini beğendiyse: "ayy ne güzel çıkmışız"
    kendini beğenmediyse: "uf ne biçim ya silelim şunu, bida çeker misin tankut?"
  • bir yılda çektiğim fotoğraf sayısını 365'e bölersem eğer günde yaklaşık 10 fotoğraf filan çekiyorumdur. deneyimlerime dayanarak söylüyorum ki eğer çekilen toplu veya şahsi fotoğrafın ardından kişi direkt fotoğrafa bakmak istiyorsa bu eksi olarak hanesine yazılır zihnimde.
    fotoğrafa baktıktan sonra da genellikle "ay çok çirkin çıkmışım, sil bunu." der. niye sileyim canım benim fotoğrafı. sanki ben o fotoğrafları sen güzel çık da facebook'una koy diye çektim.
  • görünüşüne göre "sakın facebook'a koyma bak öldürürüm seni!" ya da "süper ya! akşama koy face'ten alırım ben"
  • bir tane daha çekelim bu son.
  • 'ya ben gerçekte de böyle miyiiim?' sorusu çirkin ve şişman çıkılan bir fotoğraf sonucu dişi kişisinin ,moralini düzeltmek için etrafa sorduğu soruların başında gelir.
hesabın var mı? giriş yap