• kendisini görünürde uzun olan ama aslında göz açıp kapayıncaya kadar çabuk geçen bir eğitim-öğretim serüveninin beklediği kişi. eğlenceli ve güzel bir üniversite hayatı dilediğim okul arkadaşım. gerçi görünüşe bakılırsa çoktan iyi vakit geçirmeye başlamış, okul döneminin hayatın en çileli değil, en eğlenceli dönemi olduğunu benden önce idrak etmiştir kendisi. bu sebeptendir ki takdirlerimi sunmakla kalmıyorum, kıskanıyorum da bi yandan.

    ayrıca kendisine gelecekle ilgili en iyi temennilerimi sunuyorum buradan.
  • dünyanın yaşabilirlik katsayısını yükselten kişilerden birisi.keyifli sohbeti ile insanı başka diyarlara alıp götüren muhteşem insan.kendisiyle gerçekleştirilecek bir konuşmayı, bir tutam peyoteyle kafayı bulmaya yeğlerim, o derece.bu engin kişilikle tanıştığım için kendimi şanslı sayıyorum.
  • meslekdaşım olmasına ramak kalmış kişidir.
  • şu hayatta tanıdığım için gerçekten şanlı olduğumu düşündüğüm insanlardan biri.

    ankara'yı anlamlı kılan 3 insan var benim için. bu 3 insandan biridir kendisi. nitekim o ankara'yı bırakınca bende bıraktım. ankara'nın isteyeni çoktu ne yapalım. (swh)

    ilk tanışmamızda söylediği cümleyi hala hatırlarım. niye böyle dedi ki şimdi diye düşündürtmüştü beni. sonra bizimle kalmayıp gitmeyi tercih etseydi eğer, belki böyle bir dostluk kuramayacaktık. ikimizinde yeni insanlar tanımaya ve bu insanlarla kaynaşmaya karşı direnci vardı. hatta onun daha çok ama bir şekilde başardık. daha sonra olaylara bakış açısı, insan ilişkileri hakkındaki tespitleriyle gönlümü fethetti. bir de filmler tabii (korku hariç). çeşitli şans faktörleri bir araya gelmiş ve yollarımızı kesiştirmişti. iyi ki böyle oldu ve güzel bir dost kazandım.

    fragile psykhe'nin herhangi bir konu hakkındaki fikri benim için çok önemlidir. çünkü onun boş insan olmadığını biliyorum. okur, araştırır, mantık süzgecinden geçirir ve fikrini beyan eder. laf olsun diye konuşmaz. eğer fikrini söylediyse arka planda kesinlikle iyi bir çalışma yapmıştır. kendinize güvenmiyorsanız tartışmaya girmeyin
    (swh) ya da girin aydınlanır çıkarsınız. ondan öğrendiğim çok şey var ya da bakış açımı düzelttiğim. böyle insanlar tanımak cidden ayrıcalık.

    hem insanlığı, hem bilgeliği hem de dostluğu on numaradır. en kısa zamanda tekrar karşılıklı bomonti içmek umuduyla... iyi ki varsın bilge insan.
hesabın var mı? giriş yap