• modern sabahlar 'ın güzel insanları fahir öğünç, oktay demirci ve ege kayacan tarafından kurulan oluşum.

    bu da istakram sayfaları:

    https://www.instagram.com/gagaplayankara/
  • bu adamların yaptığı herhangi bir yatırımı ailemden biri yapmış gibi destekliyorum. ankara' da olsam sürekli giderdim.
  • gaga manjero ile aynı yerde bulunan sahne şeysi.
    27 nisan 2018 tarihinde yapılan modern sabahların mikrofonik etkinliğine katılarak ilk defa gitmiş oldum. kapı 8 de açıldı, 9’u biraz geçerken de etkinlik başlamıştı. sahnenin bulunduğu ilk kat ve kenarlardaki masalarda oturursanız sahneyi görebildiğiniz daha ferah bir 2. katı mevcut. çok önemsiyorsanız kapı açıldığı sıralarda gidip yer edinmekte fayda var. sangria severler için içerde manjero tarafında olduğu gibi sangria servis edilmiyor ama diğer içecek seçenekleri mevcut.
    umuyorum ki ilgi çekici ve sürekli etkinlikleri ile insanları çekmeyi başarıp işletmeyi devam ettirebilirler.
  • ankaraya pek güzel olmuş canlı performans mekanıdır. çok sevip çok gittiğimiz gaga manjero bünyesinde açılmış, kaliteli ve farklı şeyler dinleme açlığımızı gidermek için bir numaralı bir lokasyon olmuştur.

    lakin bilet fiyatları biraz abartılıdır. zaten o mekana giden içecek, belki bir sevdiceğini de götürecek gibi olasılıkları yok sayıp sanki stadyumda tüm gün sürecek metal konserine bilet alıyormuşçasına bir cuma akşamına 130 tl fiyat biçmişler.

    gelen kimselerin aşırı değerli sanatçılar olması kısmını da düşündüm ama bununla pek alakalı olduğunu düşünmüyorum.
    sanırım bu gaganın artık biraz markalaşma yolunda olup o sevdiğimiz ankara yuvası temasından çıktığının ilk işaretleri olmasından kaynaklanıyor. neticede para tatlı.

    olsun yine gidicez de sanırım giderek azalan bir sıklıkta...
hesabın var mı? giriş yap