*

  • garanti bankası'nın igaranti uygulamasının yerini alan uygulama. 18-25 yaş aralığına hizmet verecekmiş. 2017'den sonra 25 yaşın üstündekiler bu uygulamadan yararlanamayacak.
  • saçma bir kararla igaranti'nin aldığı yeni isim.
  • 25 yaşından sonra geçireceğiz alt metnini anladığım bankacılık şeysi.
    türkiye bankaları dışında hem müşterinin parasını kullanan hem de üstüne saçma sapan ücretler tahsiliyle para indiren başka bir bankacılık sistemi yoktur tahmin ediyorum.
    adamlara paranı yatırıyorsun. yatırdığın parayı gecelik merkeze satıyorlar. vadeli koyuyorsun vadeli satıyorlar. kredi kartı alıyorsun bir gün geçirsen sana okkalı bir faiz geçiriyorlar.
    tüm bunlardan kazandıkları yetmezmiş gibi hayvan gibi havale, eft masrafları, hesap işletim ücretleri ve kart aidatları ödüyorsun.
    ondandır ülkede bankacılık yapmaktan karlı birşey yok.*
    ama onların da suçu yok. odea %13 vadeli açarken paranı oraya yatırmıyorsan %8-9'la veriyorsan, enpara vs. varken kullanmıyorsan, eft'yi bedava yapan bankalar varken iş bankasından 4 liraya eft yapıyorsan bunu hak ediyorsun dostum.

    edit: eskilere devam ediyormuş. hadi yine iyisiniz.
  • garanti'den beklenen hamleydi. zamanını kestiremiyorduk. şimdi 25 yaş üstü tüm igaranti müşterileri hesaplarını kapatacak. tavsiyem 25 yaş altının da kapatmasıdır. çünkü garantinin onlara da yamuk yapması uzun sürmeyecektir.
  • garanti'nin dijital ürün müdürü olarak beni işe alması gerektiğini gösteren uygulamadır. birbirinin neredeyse aynı özelliklerde elli tane uygulama ile kavram karmaşasının yanı sıra başarısız sonuçlar.

    teklifi buradan atın, görüşelim canlarım.
  • eski adıyla igaranti. garanti bankası'nın mevcut igaranti kullanıcılarını "yaşın 25'ten büyükse ocak ayında güle güle" diyerek siktir ettiği uygulamadır. piyasada diğer bankalar müşteri kapmak için savaşırken garanti neyin kafasını yaşayıp mevcut kullanıcılarıyla vedalaşıyor anlamak mümkün değil.

    neyse zaten işe yaramaz igaranti kartımı kapatacaktım. bu kararla isabet oldu. şimdi benim uğraşmama gerek kalmadan kendisi kapanacak.
  • garanti bankası, bankacılıkta benim için tekel gibi bir şey. bunun avantajını kullanıyor. bir tek benim evimde şubesi yok neredeyse. dolayısıyla, paraya sıkıştığında, ya da çok para taşımayı sevmiyorsan, hesabından komisyon ödemeden cart diye para çekebileceğin tek yer aşağı yukarı garanti bankası. bir de iş bankası buna yakın. ikisi de bunun avantajını kullanıyorlar ve müşteriye çatır çutur iteliyorlar diyebiliriz.

    bu garantione olayı da eğer igaranti yerini alacaksa, bonus genç mi ne vardı zaten, bunları yapıyordu. sebebi neydi ki yeni bir şey yaratmanın?
  • garanti 25 yaşından büyüklere burda senin paran geçmez diyor galiba ama tersten diyor. masrafsız eft'den başka sıkıntı çıkmayacaksa çokta tın olay. enpara, cepteteb ne güne duruyor.

    edit:
    mail geldi. mevcut yaşlı kullanıcılar aynen devammış. aferin.
  • 25 yaş üstü eski igaranti kullanıcılarının igaranti avantajlarından yararlanamayacakları gibi hesap işletim ücreti + havale/eft ücreti ödemek zorunda kalacağını gosteren yeni garanti uygulamasıdır. piyasada bu kadar alternatifi var iken iyi cesaret diyorum.

    (bkz: enpara)
    (bkz: nuvo)
    (bkz: cepteteb)
    (bkz: senin bankan)
    (bkz: turuncu hesap)

    edit: eski kullanıcılar 25 yaş üstü olsa da devam ediyor diye mail attılar en son.
hesabın var mı? giriş yap