• garanti bankasının yılda iki kez gerçekleştirilen üç günlük eğitim etkinliğidir. geçen yıl başlamıştır. güz ve bahar döneminin sonlarına yaklaşırken gerçekleşir. öğrencilere kendi potansiyellerini keşfetmelerini sağlayan, mesleki ve kişisel gelişim imkanı tanıyan, kariyer başlangıcı için iyi bir fırsattır. mühendislik fakültesi ile iktisadi ve idari bilimler fakültesinde lisans eğitimi alan 3. ve 4. sınıf , lisans üstü içinse iktisadi ve idari bilimler fakültesinde eğitimine devam eden, ingilizcesi gayet iyi olan öğrencileri seçmektedir. çeşitli konularda eğitim verildiği, proje üzerinde çalışmalarının yapılıdığı, garanti bankasının üst düzey yöneticleriyle görüşme fırsatının yakalandığı( projelerin sunumları da bu kişilere yapılıyor) ve eğlencenin de yerini aldığı organizasyondur. ilk seferinde öğrenci alınan üniversitelerden birkaçı ise şöyle: odtü,itü,bilkent,boğaziçi,koç,sabancı.
    bu yıldan itibaren sadece www.talentcamp.com adresinden kayıt almaktadır.
  • tahminen ilkinin başarısı üzerine bu yıl çok daha iyi tanıtılan, imho, recruiting için üniversitedeki günübirlik klişe case studylerden çok daha başarılı (ama maliyetli) olan oluşum.
  • 3.sü 4-7 nisanda yapılacaktır. internet sitesindeki başvurular ve doldurulan sorular sonrasında mülakatlar için geri dönüşler yaklaşık 1hafta önce başlamış olup, bu hafta da mülakatlar gerçekleşecektir.. mülakatlar için okullarımıza kadar gelmeleri ve resmi olmayan kıyafetlerle gelmemizi istemeleri de ayrı bir güzellik olup, kampa katlıanların öve öve biteremedikleri ve katılımcı olabilenlere garantide staj kapısının açık olduğu söylentilerinin dolandığı güzel organizasyon.

    günler sonra gelen edit:
    mülakatlarından da geçip katılmış bulunduğum organizasyon. tam bir hayalkırıklığıydı. şimdiye kadar katıldığım eğitim ve seminerlerden daha vasat eğitimler gördüm ve sürekli "eee bunları zaten uzun zamandır biliyorduk, yeni birşeyden bahset" diyip durdum.
    malesef yetkili insanların yaptıkları herşeyi görev bilinciyle yaptıklarını ve içlerinden gelen bir samimiyetleri olmadığını gözlemledim.
    sonuç: bankacılık, banka mı? geri dursun
  • sadece bankacılık düşünenlere değil pek çok, formasyona açık olan bir etkinlik. bu sene düzenleneninde işletme ve ekonomi okuyanların sayısı mühendislere göre oldukça azdı. katılan mühendislik öğrencileri içinde de pek çok elektrik, makine gibi bankacılıkla alakasız görülebilecek mühendislik öğrencileri vardı.

    genel anlamda oldukça zevkli bir kamp. 2 gün boyunca çeşitli eğitim ve seminerlere katıllıyorsunuz. oyunlar oynuyorsunuz. 8 kişilik bir proje grubunuz oluyor ve bu grupla verilen bir vaka üzerine bir proje yapıyorsunuz. bizim grup bu proje için ilk gün 21.30-00.30 arası, ikinci gün 13.00-15.00 ve 23.30-04.30 arası son gün de otelden ayrılana kadar çalıştı. yani oldukça yorucu geçti.

    ayrıca talentcamp süresinde proje gruplarının başında öğrenci koçları vardı. hepsi 2007 senesi girişli yönetici adayı(mt) son derece sıcak kanlı genç garantililerdi. ve ister onun sorumlu olduğu gruptan ister başka bir gruptan olun her türlü sorunuzu cevaplıyorlar.

    eklemek istediğim bir nokta daha. kamp boyunca katılanlara bankacılık anlatılmadı. seminerlerin hepsi kişisel gelişimimiz için hazırlanmış çoğu oldukça etkili olan sunumlardı.
  • 2009 bahar dönemi içerisinde, 3-5 nisanda yapılacak olan ve mülakatlarından sonra red almış olduğumu bugün itibariyle öğrendiğim organizasyon.
  • esasen pekde matah olmayan birşeydir.

    http://www.sendennefretediyorum.com/…efret-ediyorum
  • fotoğraflarına bakıp doya doya yaşayamadığım öğrencilik hayatıma iki kelam etmemi sağlayan güzelim kamptır.
    ara ara sınavları da oluyor bu garantinin. bilgi sistemlerine ilgi duyan öğrenciler "bilgi sistemleri denetçi yardımcısı sınavı" na girerekten kariyer merdivenlerini çıkıyorlarmış, öyle dediler. bir arkadaşım yani.
  • aralık ayı kampı için son başvuru tarihi 30 ekim olan kariyer gelişim şeysi.
  • bu sene 3 kere yapılacakmış. başvuruları da açılmış. inşuallah alınırsam ben net katılırım buna.
  • plaza dili ve edebiyatı'na giriş.

    talent camp ne ya? neyse banane.
hesabın var mı? giriş yap