• akp siyasal islam'a ve dolayısıyla islam'ın kendisine zarar verdi. öyle ki gençlikte dinden uzaklaşma olduğunu diyanet işleri açıkladı. müslüman kesimde bile siyasal islam'dan uzak durma taraftarları görüyoruz. bir insan hem müslüman olup hem nasıl isminde islam olan bir şeye mesafeli durabilir? bunun cevabını önünüze çıkacak ilk akp'liye şu soruları sorarak alabilirsiniz.

    akp müslüman bir parti midir? cevap evet olacaktır.

    akp'nin yolsuzluk, torpil yaptığını düşünüyor musunuz? cevap herkes yapıyor olacaktır.

    en büyük günahı işleyen bir parti nasıl insanların gözünde islam'ı temsil edebilir? kendine müslüman diyen bir insan bunu nasıl kabul edebilir? kimse de çıkıp demiyor ki akp'nin islam'la alakası yoktur. gerçek siyasal islamcı bir insan haram helal bilir, bilmeyenlere yakın olmaz ve oy dahi atmaz. gerçek siyasal islam bu değildir. tümüyle reddediyoruz.

    müslüman toplumda bu vurdumduymazlık olduğu sürece, bu islam dışılık reddedilmedikçe toplum dinden uzaklaşmaya devam edecek. kendimize çeki düzen verelim. menfaat peşinde koşan, dini duyguları kullanarak makam mevki sahibi olanlar ahlaksızdır. kendilerine müslüman diyen ahlaksızlardansa, dürüst gayri müslim bir siyasetçi tercih edilebilir ve hatta tercih edilmelidir.

    iyi gayri müslim yerine kötü müslüman tarafında olmak zulümdür, hakkaniyete sığmaz. sizin gayri müslim gördüğünüz kişi iyiliği ve kalbindeki iman kırıntısıyla cennete, müslüman gördüğünüz kişi ise yediği kul hakları yüzünden cehenneme gidebilir. kalplerdekini allah bilir.
hesabın var mı? giriş yap