• ucuz çin malı flaş markası.
  • tt685 modeli (sony)flaşını kullanıyorum.malzeme kalitesi ve özellikleri güzel.güzel iş çıkarıyor.uzun ömürlü olmasını diliyorum.ayrıca katlanabilir softboxu ve s-type flaştutucusuda var.bunlarında malzeme kalitesi ve performansı güzel.üst seviye ürünler kullanmadığım için karşılaştırma yapamam.
  • amerikalı ve avrupalı abilerine kafa tutan çinli ışık sistemleri üreticisi. kalite-fiyat-performans oranı gayet iyidir.

    godox ad200 paraflaş ve godox tt860 ii harici flaşını kullanıyorum. şuan için en hasaplı godox ürünleri fujifilmshop.com sitesinde satılmaktadır.
  • marka çin malı haliyle fiyat çok uygun, ürün gamı inanılmaz. fotoğrafçılar için herşeyi yapmışlar ve ürünler batılı rakiplerine göre (fiyat performans) çok daha iyi. türkiye distribitörü fujifilm kabataş-karaköy arasında bir yerde, çok ilgililer ve servis konusunda içiniz rahat olsun her parçanın yedeği var.
    çin malına karşı bir antipatim var. açıkçası distribitörü fuji olmasa güvenip alamazdım.
  • piyasadaki fiyat performans isik urunlerini ureten cinli firma , kendilerini son yillarda baya gelistirdiler.
  • kargo ile sl-60w aldım. az önce elime ulaştı. acayip iyi ışık. çin malı demeye bin şahit lazım.
  • son dönemde çok inovatif, uygun fiyatlı fotoğrafçı ürünleri çıkardığını gördükçe mutlu oluyorum.
  • piyasanın içinden geçmiş fotoğrafçılık için ışık ve ekipmanlarını üreten çinli marka.

    birçok profesyonel bile ürünlerini kullanıyor ve tavsiye ediyor. bazı konularda üst düzey markaların yapamadıklarını yapıyor, piyasaya öncülük ediyor. bu işten on binlerce dolar kazanan biri değilseniz ürünleri fazla fazla yeterli.

    imkanım olsa tüm ışık ekipmanımı bunlardan alırdım ki son aldığım ürünlerin ekserisi godox marka. tek sorun vergi algı derken fiyatlar türkiye'de direk ikiye katlanıyor. imkan oldukça çin'den birilerine getirtiyorum ben de.
  • eğitim videoları, vlog , podcast, online seminer, canlı ve benzeri yayınlar için tercih ettiğim marka.

    gerek yayıncı ışıkları, gerek softboxları, gerek bi led aydınlatmaları ve gerekse de tripodlarından çok memnun kaldım.

    dip not:markanın distribütörü olan fujifilm'in inanılmaz bir destek ekibi var. yayıncılık konusunda yeni olmama karşın sorduğum her türlü soruya sabır ve metanetle tüm yanıt vererek, doğru ürünleri seçmeme yardımcı oldular.
hesabın var mı? giriş yap