• dizideki inanılmaz tatlı ufaklığın adı mia talerico güzel kızın adı da birdgit mendler'dir.
  • anaç bir insan değilim. utanarak belirtmeliyim ki çocuk gördüğümde şirinlik yapasım gelmiyor mesela. siz deyin far görmüş tavşan, ben diyeyim seda sayan, öylece kalakalıyorum, ifadesiz.
    ama şu dizideki minik pek beter bir şey be. karşıma çıksa felaket mıncırırım yavruyu, öyle sevimli kendisi maaşallah.

    (bkz: sen aşırı derecede sevimli bir şeysin)
  • disney channel'deki en izlenebilir iş. kadrodaki her karakter sempatik. teddy çok güzel charlie çok şirin izle dur onları. espri kaliteleri de diğer disney channel dizilerine göre oldukça iyi durumda.
  • disneyin en güzel dizisi. tam aile dizisi zaten. charlie yani mia aşırı sevimli bir bebek. kızı görünce sevmeden duramıyorsunuz zaten. sarışın çok tatlı bir bebek. ablası teddy yi de lemonade mouth tan bridget mendler oynuyor ki kız daha önce waverly büyücülerinde justinin vampir sevgilisi julieti oynamıştı. iki tane de erkek kardeşleri var. büyük olan salak bir karekter adı da pj. emmett adlı arkadaşıyla pj ve titreşimler adlı bir grubu var. ve bu arada emmett teddy e platonik olarak aşık ya da onun gibi bir şey. sonra gabe var oda ailenin başını dertten kurtaramayan üyesi. yan komşusu tarafından hiç sevilmiyor. kadın gabe e doğumundan beri gıcık. babaları bob böcek ilaçlama şirketinde çalışıyor. şişman donat seven bir tip. anneleri ise tam bir komedi. kadın ünlü olma sevdasını taşıyan biri. kadın çok iyi oyuncu. rol çalmayı seven biri. çok eylenceli bir karakter olduğunu söylemeliyim. daha sonra teddynin en iyi arkadaşı var iv kız teddynin neredeyse üç katı falan. country müzik seven biri. ve fazlasıyla kokoş giyiniyor. işte böyle güzel dizi yani izleyebilirsiiniz.
  • pj yle gabe in kayak tatilinde yaptiklari buz dansi beni gulmekten oldurmustur dun.
    gabr bebeyken cok tatli bi cocukmus, siritisi beni benden aldi yahahaha
  • bu yaşımda her gördüğümde büyük bir sevinçle izlediğim, her karakteri ayrı mükemmel olan dizi. espriler de bir o kadar kaliteli. pj'in saflığı ne kadar tatlıysa gabe'in dâhi kötücül zekası da o kadar sevimli. gabe'in düşmanı olan komşuları dahil çok izlenesi.
  • her karakteri iyi. gabe favorim ama pj de favorim. yine yayınlansa da izlesek..
  • saçma bi şekilde bana iyi gelen disney dizisi,hani çerezlik yapımlar olur ya vakit geçirmelik bu dizi çerezlik bile değil daha aşağı bişey.ancak kendisini izlettiren gizli bir havası var anlamış değilim.
  • 3 temmuz'dan itibaren disney channel'da tekrardan başlayacakmış.
  • yalnızca cuma günleri 19.45'ten itibaren 2 bölümüyle (bkz: disney channel) kanalında yayınlanan dizi, eğer düzeni bozmalarsa 2 ekim'den itibaren de 2. sezon bölümleri başlayacak, zamanında kanalda * gençlik dizilerinin tamamen kaldırılmasından dolayı dizinin tüm bölümleri yayınlanmamıştı ve bu şekilde ilerleyip tamamını verecekler mi merak içindeyim ama tahminim ellerindeki bölümleri kullanıp bittiğinde başka diziye geçecekleri yönünde.
hesabın var mı? giriş yap