• staten island'da yaşayan irlanda asıllı bir ailenin muhteşem komik hikayesi. yeni bölümler eklenince comedymax'in tekrar yayına koyacağını umduğumuz dizi.
  • özel takibi bitip sinir taxi nin yerine geldiği, 5. sezonu amerika'da reyting olarak oldukça düşük olduğu için çat diye biten harika dizi ;(
  • bir aralar her gün sittin tane bölümü yayınlanmış, beni ve sephrenia'yı zevkten zevke koşturmuş süper dizi. eddie gibi bir karakteri barındırması bile kendi başına yeterli bir mizah öğesi.
  • henry karakterini oynayan veledin ailesi tasindigi icin kendisi son sezonda yer almiyormus. anladigim kadariyla cocugu oldurmuyolar ama tam olarak nereye gittigini de aciklamamislar. insan bi yatili okula falan yollar allah allah.
  • bu dizideki eddie finnerty* karakteri başlı başına kopartıcı öğedir ,herif fazla da konuşmuyo zaten,o gelsin diye iple cekiyosun ister istemez ,pek bi piç pek bi yaramaz bi adamdı kendisi dizide . filmleri falan da vardır kendisinin takip etmek lazımdır. dvdsi falan cıksa da alsak ,mest olsak .friends in tek rakibidir* comedymax te kanımca .claudia hanım da gördüğüm en fit kadındır heralde*. bulunup izlenesi dizilerden..
  • küçük pete'in babasının çimlerini mahvetmesi üzerine 4 temmuzu da kapsayacak şekilde bir aylık evden çıkmama cezası aldığı pete and pete bölümü. ayrıca bu bölümde nona f. mecklenberg de diziye dahil olmaktadır.
  • şu sıralar comedy smart ekranlarında yayınlanan, flashback sahnelerinin gayet hoş olduğu başarılı bir komedi dizisi
  • 2001-2005 yılları arasında toplam 91 bölüm oynamış amerikan komedi dizisi. katolik okuluna gitmiş, staten adasında yaşayan 3 çocuklu (son sezonunda anne 4. çocuğa hamiledir) bir ailenin hikayesi. amca, büyükbaba ve yan komşuları o'keefeleri de unutmamak lazım. yaklaşık 25 dakika süren her bölümünde hikaye flashbacklerle anlatılır.

    dizinin oyuncuları ise şöyledir :

    sean finnerty : donal logue
    claudia finnerty : megyn price
    eddie finnerty : kevin corrigan
    lily finnerty : lynsey bartilson
    jimmy finnerty : griffin frazen
    henry finnerty : jake burbage
    walt finnerty : richard riehle
    brad o'keefe : bret harrison
  • düşündükçe akla positive power people'ı getiren dizidir.
    http://www.youtube.com/watch?v=ug0xnrej8su
  • hak ettiği ilginin çooook çok altında kalmış, dünyanın en tatlı aile dizisidir. öyle ki herhangi bir sitede yayınlanmasını geçelim, türkçe altyazısı bile yoktur. that 70's show'la kıyaslanabilecek tek dizidir kendisi aynı zamanda. birsürü ortak oyuncuları olmuştur bunların ve bu sebeple kardeş sayılırlar. that 70's show daha genç ruha hitap ediyor bu biraz daha büyük yaş içinmiş gibi gözükse de ilgisi yoktur. onu seven bunu da sevmiştir. izleyin izletin efendim.
hesabın var mı? giriş yap