• valla katılıyorum zaten bunu dilim döndüğünce ortamlarda arkadaşlara da savunuyorum fifa 2007 oyunu ve o kadrolardan sonra bir daha o keyif geri gelmedi ya manular barcalar arsenaller hepsi ayri bir efsaneydi hatta geçen hafta arkadaşla playstation oynarken canımız sıkıldı gittik kenar mahalledeki internet cafede multiplayer bu kadrolarla manu barca maci yaptik o derece,evet.
  • her ne kadar seyirci sayısı açısından olmasa da, spora ve onunla bağlantılı eğlence dünyasına en çok paranın yatırıldığı ülkelerin başında abd geldiğinden, futbol endüstrisini daha da büyütmek için abd pazarını dikkate almak ve ona açılmak kaçınılmaz bir durum. hele ki çılgın rus oligarkların para aklama hırsı ile alevlendirdikleri piyasa şartları sonucu avrupa futbolunun düştüğü borç batağını düşününce, üç beş vakte kadar, bir amerikalı için fazla uzun olan maç süresinin kısaltılması ve maçın kesintili/mola ile oynanması gibi bazı köklü değişiklikler yapılması mümkün hatta kaçınılmaz. hatta zaman içerisinde rugby ve amerikan futbolunda olduğu gibi, biri diğerinden türemiş iki değişik futbol çeşidi ile bile karşılaşabiliriz.

    (bkz: football vs soccer)

    http://www.hurriyet.com.tr/…-dakika-kurali-40493408

    bernie ecclestone dünyanın duyulmadık yerlerinde yarış düzenleyip, her sezon kuralları değiştirip formula 1 efsanesinin içine nasıl etti ise, aynı yoldan giderek futbolun da içine edilmesi yakındır.
hesabın var mı? giriş yap