• kendi mitingleri için otobüsle başka yerlerden hatta başka şehirlerden insan getirip sonrada alanda oluşturdukları sahte kalabalıkla övünenler şimdi çıkmış kalabalık aldatır diyor.
  • kendisi acaba hiç miting alanına gitmiş mi sormak lazım. mitinge bırak espri dinlemeye, "ideolojik fikirleri" dinlemeye bile gidilmez. çok zahmetlidir fazlasıyla yorar. mitinge destek olmaya, kalabalığını göstermeye gidersin.
    "mitinglerdeki kalabalık yanıltıcı olabilir" bu söz de kendisine yanılgı olarak döner.
  • işte düşün; "eeyyy zart zurt"tan, ideolojiden bıkmış, 16 yıldır aynı boş vaadlere karnı tok, "akşama kadar birini dinleyeceksek bu adamı dinleyelim, en azından güldürüyor" gibi basit bahanelerle bile insanlar rte ve akepe'den kaçmaya başladıysa sen düşün ne kadar bunaldıklarını.

    gerçek olsa bile sıkıntı olmayan, mince adına süper gelişmedir.
  • iyi öğretmenlerin taktiği olan durumun muharrem ince tarafında başarılı şekilde uygulandığını gösteren durum.
    nedir bu , elbette dersi eğlenceli kılmaktır.
    bunu başarabilen öğretmenlerin dersini iple çeker öğrenciler ve bu öğrencilerin büyük çoğunluğu başarılı olur.
    sonuçta muharrem ince camdan okumuyor , candan söylüyor.
  • (bkz: gülücüğe odaklan)

    kendi itiraf etmiş. gidiyor, götürülmüyor... ideolojik zeminden de uzak kalsın zaten. zaten sola en büyük elestiri bu degil miydi? halktan kopuk uzak. ıdeoloji bitti. ekonomi var huzur var... bunları vaad eden bu sekilde anlatan kafa yormayan bunaltmayan birisi var. obur tarafı dinliyorsun herkes bize dusman felaket senaryoları bizi secmezseniz soyle olur boyle olur. bu taraf ise secerseniz soyle olur. sizce hangisi ?
  • şaka maka iyi sikecek *
  • sizin mitinglerinizi de millet ekmek arası tavuk döner yemek için dinliyor, onu napcaz amk?
hesabın var mı? giriş yap