• az önce trt'de bir hocadan duyduğum ve ardından ağzımdan gg gerekçesiyle yazamayacağım sözler çıkmasına sebep olan söz. estetik değilmiş söylediğine göre. yaparken estetikti ama.

    ilgili kısım 34. dakikanin ortalarında başlıyor:
    http://www.yildiz.tv/…rt1&seektime=23-07-2013 20:34
  • kadının sokakta gezmesi uygun değil olarak söyleyecekmiş de fazlasını söylemiş diye düşündürten adamın söylemi. bunların zihniyeti zira böyle, çalışmamızı bile istihdam problemi yaratıyor diye açıklayan bir zihniyetten söz ediyoruz. 1+1'lerin yasaklandığı bir ortamda bulunuyoruz. kürtaja ulaşımın engellendiği yerlerden geliyoruz. e tüme varın bakalım, ne demek istiyorlar?

    düzenleme:

    zarar verici nitelikte dezanformasyon diye ihbar eden araştırma yapmaktan aciz arkadaş sana tek tek kanıtları dökeceğim ha iyi oku olur mu, ataerkil bir düzeni savunacağın kadar ilk başta kendin bak neyin ne olduğuna.

    al bunu iyi oku: 1+1 pendik'teki dairelere yasak:

    http://www.radikal.com.tr/…lere_yasak_geldi-1140503

    ertesi gün hapının reçete ile satılması: (dolaylı olarak kürtaja ulaşımın engellenmesi anlamına gelir) (72 saat içinde gebeliği önler. sen git bakalım hastaneye de ertesi gün hapını yazdırabilecek misin? o yazdırdığın ertesi gün hapını aile öğrenmiyor mu?)

    http://m.haberturk.com/…i-recete-ile-satilabilir-mi

    mehmet müezzinoğlu:(kürtaja hak doğum kontrol yöntemi olmaktan çıkacaktır söylemi)

    http://bianet.org/…k-bakani-da-kadina-hak-tanimiyor

    etüt-beslenme okulları kapanıyor(çalışan annelere büyük kolaylık sağlıyordu,4+4+4 bunu böyle yaptırdı- şimdi gelenekselin etkisiyle eve hapsolacaklar)

    http://haber.sol.org.tr/…gur-deniliyor-haberi-56174

    ve al canım arkadaşım hürriyet'ten bu da bakan şimşek bak ne demiş kadınların çalışmasının istihdamı etkilemesiyle ilgili:

    http://arama.hurriyet.com.tr/…news.aspx?id=11238874

    "devlet bakanı mehmet şimşek işsizlik oranının artmasına ilginç bir yorum getirerek, “işsizlik niye artıyor bilmiyor musunuz? çünkü kriz dönemlerinde daha çok iş aranıyor. özellikle kadınlar arasında kriz döneminde iş gücüne katılım oranı daha artıyor” dedi."

    bunları uydurmuyoruz. varsa aklında bir şey mesaj at sana hepsini atayım. neye itirazın varsa ben burdayım.
  • akıllara "bikini bile serbest daha ne istiyorsunuz" adlı absürt soruyu getiren, beyin yakan açıklamadır.

    #direnruhsağlığım
  • ondan sonra bir ara da "kanatlı kanatsız dönüyorlar tv'de ayıptır ayıptır" tarzında sözler söylemiş adamın beyanatı. yemek yiyordum boğazımda kaldı boğuluyordum lan şaka yapıyor heralde diye dönüp baktım tv'ye ama gayet ciddiydi.
  • "... yaşaması bile haram. tüm kadınlar ölsün, birbirimizi sikelim" diyecekmiş ama ayıp olur, gizlilikleri ortaya çıkar diye dememiş ve bu lafı zırvalamış bir zihniyet ürünü söz.

    #direnbeyin
  • - sokağa çıkmadan önce hamile kalmamaya dikkat edin.
  • hamile kadının, sokakta gezerken aynı zamanda insanlara "seviştiğini" ifşa ettiğini düşünen bir insanın kusmuğu. tez zamanda bu kusmukta boğulması dileğiyle. *
  • 3 çocuk hesabına göre yuvarlarsak, 3 yıl evden çıkmamasına karşılık gelmektedir.
  • hamile bir kadını dünyaya bir can getirecek kişi olarak değilde toplu taşıma vasıtası olarak görmüş bir ponçiğin talihsiz beyanatı.
  • (bkz: ağırlık yapıyor diye beyni aldırmış olan insanlar olabilir etrafta)
hesabın var mı? giriş yap