• tophılls in kurucusu ve laboratuvar pırlantası kavramını türkiye de ''mücevherde farkındalık '' misyonu ile temsil eden öncü ve tek kurumsal firmanın sahibesidir.
    istanbul'da doğmuştur. ekonomi ve marka yönetimi bölümünde yüksek lisansını tamamlamıştır.
    küçük yaşlarından beri, taşlara olan merakı ve çizime olan yeteneği ile tasarıma profesyonel olarak yönelip, middlesex üniversitesi mücevher tasarımı bölümünü dereceyle bitirmiştir. aynı zamanda ags(american gem society) topluluğu bünyesinde yetişmiş gemologdur.
    londra'da ve los angeles da dünya markası bir mücevher firmasının vıp projelerinde danışmanlık yapmıştır.
    hem gemolog hem de mücevher tasarımcısı olan ve mücevheri bir kadın gözüyle işleyerek girişime çevirmiş nadir bir bayan girişimcidir. binin üzerinde özel tasarımı vardır.
    bu yönüyle sadece türkiye'de değil, avrupa ülkelerinde de ismi bilinen bir isimdir. alımlı bir bayan olması sebebiyle yer yer business ve fashion dergilere de konuk olan bir isimdir.
    müşteri gizliliğine işinde daima özen gösteren hanzade topaloğlu, türkiye'de olduğu kadar yurtdışında'da celebrity isimlerin kişiye özel mücevherlerini tasarlamakta ve tasarımlarını hikayesi ile sunmaktadır.
    avrupa'da yaşayan osmanlı aile fertlerinin çok kıymetli mücevherlerini revize etmiş olmasıyla da bilinmektedir.
    istanbul nişantaşı abdi ipekçi caddesinde özel bir showrooma sahip olan tophılls markasının yaratıcısı hanzade topaloğlu, bu noktada da randevulu bir sistemle mücevher severlere hizmet vermekte ve danışmanlık yapmaktadır
hesabın var mı? giriş yap