• ne avladığı merak edilen yazardır.
  • (bkz: harika avcı)
  • biricik badim.

    kendisini çok dışladım, biliyorum. sadece sigorta işlerimde aramış olabilirim ama bunu düzelteceğim, azıcık güven bana koca oğlan.

    tanım: essahlı sigortacı!
  • sayesinde tamamlayıcı sağlık sigortası hakkında detaylı bilgiye ulaştım. yardımları ve desteği için teşekkür ederim. sözlüğün kıdemli yazarlarından. ve o bir sigortacı :)
  • bütün sigorta işlerimj yapan yazar arkadaş. 3 lira ucuzunu bulmak için 3 saat kafasını s.kmisligim var. sabırla dinledi ve yardımcı oldu sagolsun
  • saglik sigortasi islerinde guvenilir, isini iyi bilen bi sigortaci/suser. sigorta isleriyle ilgili bisey sormak icin yesilini yaktim, aksamina police numaramla bakisiyoduk.
    sigorta konusundaki bilgisini entry olarak girmekten gocunmaz, tarihcesinde hem info hem insight olabilecek seyler yazip bizi aydinlatir

    saolsun
  • #100861349
    nolu entarime anında geri dönüş yaparak kafamdaki tüm soru işaretlerini silmiş über yazar.
    dün kendisi ile buluştuk ve özel sigorta işlerimizi hallettik.
    kendisine çekinmeden her soruyu sorabilir, özel sigorta hakkında merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.

    not1: kendisi erkek.
    not2: sigorta ücretini peşin öderseniz indirim var :d
  • kendisi sağ olsun sağlık sigortası hakkındaki tüm sorularımı sıkılmadan dinledi ve cevap verdi. yaklaşık 1 saat boyunca konuştuk. kendisinin de yönlendirmesiyle aklımda en ufak bir soru işareti kalmadı. benim gibi bu tür konuda evhamlı kişilere tavsiyem, ilk önce kendisiyle konuşması olacaktır.
  • iş ağı başlığına verdiği sigorta ilanında sağlık sigortasına dair tüm soru işaretlerimi gece yarısı 1 saate yakın süre uzun uzun anlatarak ortadan kaldıran yazar.

    "benim alıp almayacağım kesin değil, gerçekten öğrenmek için soruyorum, satın almama yönelik değil de bilgi amaçlı konuşmak istiyorum" dememe rağmen 1 saatini ayırdı bana. sonrasında başka bir yere başvurma gereği duymadım, o görüşmenin 4 ay sonrasında aldım sigortamı. belirlediğim tarihte dakikalar içerisinde işlemlerimi tamamladım, sonrasında kısa süre içerisinde göz doktoruna gittim ve hiçbir sorun yaşamadan rahatlıkla hallettim işlemlerimi.
  • sigorta konusunda kesinlikle tavsiye edeceğim yazar arkadaşımız. hem işine hakim, hem dinamik, hem de iş bitirici bir insan. başka sigortacıdan yaptıracağım dememe rağmen sağolsun sıkılmadan yardımcı oldu, sağlık sigortası işine çok hakim olması sebebiyle de ailemin poliçesinde kendisini tercih ettim.

    özetle güvenebilirsiniz.
hesabın var mı? giriş yap