• hacettepe üniversitesi matematik bölümü mezunu ama bilgisayara olan eğilimiyle başkent üniversitesi elektrik elektronik bölümü'nde veri yapıları ve c++ dersi veren öğretim elemanı..

    genelde koca bir bölümü pseudo kod yağmuruna tutup hiç kod yazmadan ders kitabını yarılamasıyla şanına kavuşmuş ve "notlarımı ezberleyin sınavdan ful alın" tarzında bir öğretim görevlisi olduğu için de ineklerin, ezberi kuvvetli öğrenci tiplemelerinin zirveler yaşadığı ama azıcık kafamızı da kullansak diyen tipte öğrencilerin sayesinde 20/100 curve oranları yakalayan sınıflar yaratmıştır kendisi..
    (bkz: başkent seni unutmayacak)
  • suanda bölümde erasmus koordinatörü olan bilgisayar derslerinin vazgecilmez(!) hocasıdır.
  • 3. sınıf 1. dönem ayrık yapılar, 3.sınıf 2. dönem bilgisayar cebiri derslerini veren hoca. bilgisayar cebiri için yazıp bastırdığı maple13 kitabını almayı şart koşmuştur. ''siz almazsanız kim alacak nasıl bitecek o kitap değil mi?" sözlerinden ne kadar açık sözlü olduğunu anlamak güç değildir.
  • derslerinde tahtaya "dikkat pseudocode!" uyarısı asması gereken sevgili hocamız. curve cinayettir demişliği vardır. ortalamanın düşük olduğu dönemlerde zaten curve olur deyip de dersi sallamamazlık yapmayın. kalırsınız.

    ayrıca kendisinden kesikli matematik alan arkadaşlar için öneriler:

    -vize için rules of inference(modus ponens, hypothetical syllogism...), recursive fonksiyon çözümü, tümevarım konularına iyi bakın. her sene kesin soruyor.

    -final içinse ağaçlar ve çizgeleri yalayıp yutun. recursion ve tümevarımdan birini sorar. ve dijkstra vs algoritmalarından bir tane soru çıkar hep.

    bu kıyağımı da unutmayın ;)
hesabın var mı? giriş yap